• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ronaldo tagad  A Manchester United portugál sztárja, Cristiano Ronaldo elmondta, nem igazak azok a hírek, melyek ismét szóbahozták őt a Real Madriddal.

  Cristiano RonaldoA korábbi Sporting Lisszabon-játékos az előző szezonban megállíthatatlan volt, 42 góljával főszerepet vállalt a United bajnoki címvédésében és Bajnokok Ligája-győzelmében.

  A remek szezon után a Real mindent megtett, hogy leigazolja a 23 éves világsztárt, amivel igencsak feldühítették a manchesteri szrukolókat és Sir Alex Fergusont.

  Nemrég olyan hírek jelentek meg, melyek szerint a madridiak megegyeztek a Vörös Ördögökkel Ronaldo leigazolásáról, de ezt maga a játékos cáfolta.

  “Találgatások mindig vannak, nem csak velem kapcsolatban, a világ minden részén játszó focistákról jelennek meg pletykák.” – mondta a portugál szélső.

  “Sokan találgatták a jövőmet nyáron, ami normális, ha azt nézzük, hogyan teljesítettem. A legújabb pletykák, melyek szerint a United megegyezett a Real Madriddal, nem igazak.”

  “Akárki akármit mond, én nagyon jól érzem magam a csapatnál. Otthon érzem magam, nagyon boldog vagyok.”

  “Az emberek nem felejtik el egyhamar, amit egy játékos a klubjáért tesz. Amikor a Villarreal elleni meccsen először léptem pályára idén, nyomást éreztem, de a szurkolók nagy örömmel fogadtak, ezért gondolom azt, hogy a Manchester United szurkolói nagyszerű emberek.”

  “Imádom a szrukolókat, mert mindig nagyszerűen bántak velem, nem csak ebben a szezonban, hanem mindig mióta itt vagyok. Ahogy korábban is mondtam, otthon érzem magam Manchesterben.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: