• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ronaldo tagad



    A Manchester United portugál sztárja, Cristiano Ronaldo elmondta, nem igazak azok a hírek, melyek ismét szóbahozták őt a Real Madriddal.

    Cristiano RonaldoA korábbi Sporting Lisszabon-játékos az előző szezonban megállíthatatlan volt, 42 góljával főszerepet vállalt a United bajnoki címvédésében és Bajnokok Ligája-győzelmében.

    A remek szezon után a Real mindent megtett, hogy leigazolja a 23 éves világsztárt, amivel igencsak feldühítették a manchesteri szrukolókat és Sir Alex Fergusont.

    Nemrég olyan hírek jelentek meg, melyek szerint a madridiak megegyeztek a Vörös Ördögökkel Ronaldo leigazolásáról, de ezt maga a játékos cáfolta.

    “Találgatások mindig vannak, nem csak velem kapcsolatban, a világ minden részén játszó focistákról jelennek meg pletykák.” – mondta a portugál szélső.

    “Sokan találgatták a jövőmet nyáron, ami normális, ha azt nézzük, hogyan teljesítettem. A legújabb pletykák, melyek szerint a United megegyezett a Real Madriddal, nem igazak.”

    “Akárki akármit mond, én nagyon jól érzem magam a csapatnál. Otthon érzem magam, nagyon boldog vagyok.”

    “Az emberek nem felejtik el egyhamar, amit egy játékos a klubjáért tesz. Amikor a Villarreal elleni meccsen először léptem pályára idén, nyomást éreztem, de a szurkolók nagy örömmel fogadtak, ezért gondolom azt, hogy a Manchester United szurkolói nagyszerű emberek.”

    “Imádom a szrukolókat, mert mindig nagyszerűen bántak velem, nem csak ebben a szezonban, hanem mindig mióta itt vagyok. Ahogy korábban is mondtam, otthon érzem magam Manchesterben.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: