• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • McGeadyt vinné a Birmingham  A Cletic szélsőjét, Aiden McGeadyt büszkévé teszi, hogy nemrég szóba hozták a Birmingham Cityvel. Ennek ellenére szívesen maradna Glasgow-ban.

  Aiden McGeadyAlex McLeish nagyon kedveli az ír válogatott játékos stílusát, így nem meglepő, hogy szóba került a leigazolása a kék mezeseknél.

  A 23 éves tehetség nagyon örül, hogy egy olyan erős bajnokságban is szívesen látnák, mint az angol Premier League, mégis maradna a zöld-fehéreknél.

  “Még mindig elég fiatal vagyok, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretnék a világ egyik legjobb bajnokságában játszani. Minden játékosnak ez a célja” – kezdte McGeady.

  “Most azonban kezdenek egyre jobban alakulni a dolgok a Celticnél, ahol nagyon jól érzem magam. Néhány hónappal ezelőtt talán mást mondtam volna, de már újra élvezem a játékot.”

  “2013-ig szóló szerződésem van a csapattal, nem rajtam múlik, hogy megyek vagy maradok, a klubé az utolsó szó.”

  “Természetesen engem sem hagynak hidegen a velem kapcsolatos pletykák, és nagyon örülök a Birmingham érdeklődősének. Ha érkezik egy ajánlat és a Celtic igent mond rá, mennem kell, nem én döntök.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: