• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hodgson tenne egy próbát a legjobbak között  Bár Roy Hodgson remekül érzi magát a Fulham menedzsereként, szívesen leülne valamelyik élcsapat kispadjára.

  A korábbi Inter-mester bebizonyította, hogy érti a dolgát, hiszen a nemrég még a kiesés ellen küzdő fehér mezesekből szívós középcsapatot faragott, mely nemzetközi szinten is megállja a helyét és akár az Európa-liga serlegét is begyűjtheti ebben a szezonban.

  Remek munkájának köszönhetően szóba hozták a Liverpoollal, sőt egyesek azt is tudni vélik, hogy őt állítanák az angol válogatott élére, ha Fabio Capello távozna a világbajnokság után.

  Hodgson nagyon szívesen kipróbálná magát egy élcsapatnál vagy a válogatottnál, de ez nem jelenti azt, hogy mindenáron szeretné elhagyni Gera Zoltánékat.

  “Ha egy úgynevezett nagycsapat megkeresne, én pedig szabad lennék, természetesen igent mondanék” – kezdte a 62 éves szakember.

  “Nem szeretném arra használni a sikeres európai szereplésünket, hogy eladhatóbbá tegyem magamat a menedzserpiacon. Jól érzem magam a Fulhamnél és maradni szeretnék, amíg azt nem mondják, hogy már nem kellek.”

  “A vezetőedzőket mindig rengeteg pletyka lengi körül, most én vagyok a középpontban, nemsokára valaki más lesz. Így mennek a dolgok a futball világában.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: