• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hosszabbított Hodgson  A Fulham jó szereplésének köszönhetően  Roy Hodgson új szerződést kapott a klub vezetőitől, mely további egy évre köti őt a londoniakhoz.

  A korábban az Internél is dolgozó szakember az előző szezonban a hetedik helyre vezette a fehér mezeseket, ez az eddigi legjobb élvonalbeli eredményük.

  Idén ismét remek formában vannak Geráék, jelenleg a kilencedik helyen állnak és már a Manchester United és a Liverpool skalpját is begyűjtötték.

  “Örülök, hogy új szerződést kaptam és megszilárdítottam a helyemet a Fulham kispadján” – kezdte Hodgson, aki 2007 telén vette át az akkor még a kiesés ellen küzdő londoniak irányítását.

  “Mindig is mondtam, hogy szeretnék maradni és folytatni a munkát, melynek segítségével nagyon szép eredményeket értünk el az utóbbi két évben.”

  “Szeretném megragadni az alkalmat és köszönetet mondani az elnöknek, a szurkolóknak és az egész szakmai stábnak, akik végig bíztak bennem.”

  “A szurkolóknak is rengeteget köszönhetünk, mivel mindig lelkesen biztatják a klubot, akár otthon, akár idegenben játszunk. Mindent meg fogunk tenni, hogy hasonló ütemben fejlődjünk tovább és még több örömet okozzunk nekik.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: