• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampard: “Terry a siker kulcsa”  Frank Lampard szerint a Chelsea John Terrynek köszönheti, hogy jó esélye van a bajnoki cím és az FA Kupa megnyerésére, azaz a duplázásra.

  Az angol válogatott középpályás elismerően beszélt a világklasszis védőről, akinek magánéleti botrányai beárnyékolták a szezon során nyújtott teljesítményét.

  Terryt a Tottenham Hotspur ellen 2-1-re elveszített mérkőzésen kiállították, de vasárnap, a Liverpool ellen már pályára léphet. Ha a Chelsea megnyeri az Anfield Roadon rendezendő találkozót, szinte biztosra vehető, hogy 2006 után ismét az övék lesz az angol bajnoki cím.

  A londoniaknak az FA Kupa megnyerésére is jó esélyük van, hiszen a döntőben a biztos kieső, pénzügyi válságban lévő Portsmouth lesz az ellenfelük.

  “Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megdicsérjem Johnt a teljesítménye miatt. A Stoke elleni bajnoki volt az első ebben az idényben, amit ki kellett hagynia” – mondta Lampard.

  “Végig megbízhatóan és jól teljesített, ennek is köszönhető, hogy az élen állunk. Magasan fölülmúlja a legtöbb védőt, akikkel összehasonlítják, ezért kerül be mindig a FIFPro és a Bajnokok Ligája álomcsapatába.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: