• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard készen áll a döntőre



    Frank Lampard úgy érzi, teljesen felépült térdsérüléséből és semmi akadálya, hogy holnap pályára lépjen az Everton elleni FA Kupa-döntőn.

    Frank LampardA Kékek szurkolói közül sokan attól tartottak, hogy a 30 éves játékos nem tudja majd vállalni a játékot sérülése miatt.

    Az angol válogatott középpályás azonban kijelentette, ő is pályán lesz a Wembleyben holnap.

    “Igen, egészséges vagyok. Volt egy kis problémám a térdemmel, de már minden rendben és játékra kész állapotban vagyok” – mondta Lampard a Sky Sportsnak.

    A nyugat-londoniak legutóbb 2007-ben nyertek FA Kupát, akkor a Manchester Unitedet verték 1-0-ra, Didier Drogba 116. percben szerzett góljával.

    Szinte az egész világ úgy gondolja, hogy a Kékek most megismételhetik ezt a sikert, hiszen jóval esélyesebbek, mint a Stolverkosok, de Lampard szerint semmit nem lehet biztosra venni, főleg egy kupadöntő esetében.

    “Mindig nagyon nehéz megnyerni egy döntőt. Az Everton egy összeszedett csapat és bárkit meg tudnak állítani, ha jó formában vannak.”

    “Meg fogjuk próbálni azt a játékot játszani, amit az eddigiekben nagy sikerrel alkalmaztunk, de ki tudja, mi lesz a vége. Az FA Kupa-döntő mindig hatalmas meccs, melyet az egész világ érdeklődve vár.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    F.A. Kupa

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: