• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benayoun elismerést várt Beniteztől



    A Liverpool középpályása, Yossi Benayoun kissé csalódott, amiért Rafa Benitez nem gratulált játékosainak a Real Madrid elleni győzelem után.

    Yossi BenayounAz izraeli válogatott játékos fejelte azt a gólt a Santiago Bernabeuban, aminek köszönhetően a Vörösök 1-0-ás előnyből várhatják a visszavágót.

    A korábbi West Ham-középpályás elmondta, Benitez nem ünnepelt játékosaival az idegenbeli siker után, sőt nem is gratulált nekik.

    “Őrületes volt a hangulat az öltözőben. Ki kellett mennem a mosdóba, hogy telefonálhassak a családomnak, másképp nem hallottak volna. Mindenki üvöltözött és sikoltozott, kivéve persze a menedzsert, tőle már megszoktuk, hogy mindig nyugodt.” – mondta Benayoun.

    “Az azonban meglepett, hogy nem is gratulált nekünk, nem fogot kezet velünk. Meg sem fordult a fejében, hogy részt vegyen az ölelkezésben és a hátveregetésben. Ő ilyen, mindig megpróbál érzelmek nélkül hozzáállni a dolgokhoz.”

    “A feleségem és a gyerekeim izgalmukban folyamatosan ugráltak a tv előtt a meccs közben. Rafa viszont egyetlen szót sem mondott a meccs után.”

    “Egy ilyen nagy csapatnál semmit sem lehet biztosra venni. Lehet, hogy szerzel egy nagyon fontos gólt, amit másnapra el is felejtenek, mivel a menedzser már a következő kihívásra gondol, de ez így van jól.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: