• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampard Capellót dicséri  Frank Lampard úgy véli, Fabio Capello a lehető legjobb taktikával és felállással küldte pályára az angol válogatottat tegnap, a walesiek ellen.

  Lampard és Darren Bent találataival a Háromoroszlánosok könnyed, 2-0-s sikert arattak tegnapi Eb-selejtezőjükön, a cardiffi Millennium Stadiumban.

  Capello a találkozóra 4-3-3-as taktikai felállást választott, a középpályán Lampard és Jack Wilshere feladata volt a támadások segítése, míg Scott Parker valamival mögöttük helyezkedett el. Elöl Bent, Ashley Young és Wayne Rooney rohamozta az ellenfél kapuját.

  “Scotty remekül feltalálta magát a védelem előtt, és ugyanolyan remekül teljesített, ahogy a West Hamben szokott. Wilshere-re sem lehet panasz, megmutatta, hogy a válogatottban is képes arra, amire az Arsenalban. Jó volt, hogy nem egyedül kellett besegítenem a támadásoknál” – kezdte Lampard.

  “A mester remekül választott taktikát, ennek a nagyszerű döntésnek óriási szerepe volt abban, hogy végig mi domináltunk a középpályán.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: