• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampard Hiddink felfogását dicséri  A Chelsea középpályása, Frank Lampard szerint Guus Hiddink sikerességének mindössze annyi a titka, hogy nem bonyolítja túl a focit.

  Frank LampardA Kékeket a szezon végéig irányító holland szakember eddigi 16 meccsén mindössze egy vereséget szenvedett és még akár az FA Kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerheti a csapattal.

  “Még soha nem láttam olyan menedzsert, aki olyan egyszerűen és természetesen irányít egy csapatot, mint Hiddink” – mondta Lampard.

  “Tudja a dolgát, nem beszél fölöslegesen, nem próbálja az összes taktikát a játékosai fejébe verni, egyszerűen csak a lényeget mondja. Ez az ő titka.”

  A középpályás a Barcelona elleni BL-elődöntő visszavágójáról is beszélt. A nem túl magas színvonalú, 0-0-s első meccshez képest jóval támadóbb jellegű futballt ígért.

  “Az idegenbeli mérkőzésen betömörültünk és csak a védekezéssel foglalkoztunk. Hazai pályán biztosan sokkal több támadást vezetünk majd.”

  “A Barcelona szinte bármikor ki tud alakítani egy helyzetet, ezért nem lett volna okos dolog elutazni Spanyolországba és a saját pályájukon nyílt támadójátékot játszani.”

  “Mindkét csapat továbbjuthat, ha sikerülne gólt szerezniük a mi otthonunkban, nagyon nehéz helyzetbe kerülnénk, de bizakodóak és magabiztosak vagyunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: