• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Brown vissaszerezné a helyét



    Wes Brown szeretne újra állandó tagja lenni az angol válogatottnak. Amíg Glen Johnson sérült, lesz ideje a bizonyításra.

    Wes BrownEgy darabig a Manchester Unitedben futballozó bekk volt Fabio Capello első számú jobbhátvédje. Az olasz mester első kilenc meccsén hétszer lépett kezdőként pályára.

    Ezután viszont Johnson kiszorította a csapatból remek teljesítményével. Brownnak Brazília ellen lesz alkalma bizonyítani, hiszen Johnson hétfőn megsérült, Luke Young pedig visszavonult a válogatottságtól.

    “Glen jött és kiváló teljesítményt nyújtott a válogatottban. Ez az oka, hogy jelenleg ő az ország első számú jobb bekkje” – mondta Brown.

    “Megmutatta, hogy remek képességekkel rendelkezik és nagyon jól tette, hogy a Liverpoolhoz igazolt. Idén szinte csak jó megmozdulásai voltak.”

    “Az ő példáján keresztül jól lehet érzékeltetni Capello módszerét: ha jól játszol, bekerülsz a válogatottba. Nekem is így kell tennem, ki kell használnom az előttem adódó lehetőségeket.”

    “Számomra most az a legfontosabb, hogy egészséges maradjak és jól játsszak, ha pályára küldenek. Nagyon remélem, hogy sikerrel járok és sokat segíthetek még a válogatottnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: