• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Brown vissaszerezné a helyét  Wes Brown szeretne újra állandó tagja lenni az angol válogatottnak. Amíg Glen Johnson sérült, lesz ideje a bizonyításra.

  Wes BrownEgy darabig a Manchester Unitedben futballozó bekk volt Fabio Capello első számú jobbhátvédje. Az olasz mester első kilenc meccsén hétszer lépett kezdőként pályára.

  Ezután viszont Johnson kiszorította a csapatból remek teljesítményével. Brownnak Brazília ellen lesz alkalma bizonyítani, hiszen Johnson hétfőn megsérült, Luke Young pedig visszavonult a válogatottságtól.

  “Glen jött és kiváló teljesítményt nyújtott a válogatottban. Ez az oka, hogy jelenleg ő az ország első számú jobb bekkje” – mondta Brown.

  “Megmutatta, hogy remek képességekkel rendelkezik és nagyon jól tette, hogy a Liverpoolhoz igazolt. Idén szinte csak jó megmozdulásai voltak.”

  “Az ő példáján keresztül jól lehet érzékeltetni Capello módszerét: ha jól játszol, bekerülsz a válogatottba. Nekem is így kell tennem, ki kell használnom az előttem adódó lehetőségeket.”

  “Számomra most az a legfontosabb, hogy egészséges maradjak és jól játsszak, ha pályára küldenek. Nagyon remélem, hogy sikerrel járok és sokat segíthetek még a válogatottnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: