• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benítez: “Johnson megérte az árát”  A Liverpool menedzsere, Rafa Benítez szerint Glen Johnson be fogja bizonyítani, hogy megérte a vártnál többet fizetni érte a Portsmouth-nak.

  Glen JohnsonA korábbi West Ham-játékos árában tegnap egyezett meg a Pompey és a Pool, így az átigazoláshoz már csak annyi hiányzik, hogy Johnson aláírja a szerződését.

  Úgy tudni, a Vörösök által fizetendő 17 millió fontnak csak egy részét fogja megkapni a Portsmouth, mivel a kikötővárosiak Peter Crouch leigazolása óta tartoznak a Mersey-partiaknak.

  Johnsont a Chelsea is szerette volna leigazolni, ezért kellett Benítezéknek az előzetes várakozásokhoz képest többet fizetniük érte. A spanyol mester szerint csapata így is jó üzletett kötött.

  “Néha többet kell költened a tervezettnél. A Premier League-ben senki nem tartozhat az elitbe, ha nem költekezik” – mondta Benítez.

  “Szerettünk volna egy kiváló képességű játékost igazolni. A Bajnokok Ligája új szabályai miatt arra is oda kellett figyelni, hogy lehetőleg brit legyen.”

  “Glen mindkét kritériumnak megfelel.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: