• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Johnson hivatalosan is a Liverpoolé



    A Liverpool leigazolta Glen Johnsont egy 17 millió font körüli összegért. A hátvéd négy éves szerződést írt alá a vörös mezesekkel.

    Glen JohnsonA 24 esztendős játékost a Manchester City és a Chelsea is megpróbálta magához csábítani, de ő a Vörösöket választotta, ezzel ő lett Rafa Benítez első szerzeménye ezen a nyáron.

    A vételárat egyik fél sem volt hajlandó nyilvánosságra hozni, de úgy tudni, körülbelül 17 millió fontról van szó. Azt nem tudni, hogy ebből mennyit kapott meg a Pompey, hiszen Peter Crouch leigazolása óta tartoznak a liverpooliaknak.

    Sokan megkérdőjelezik, hogy megérte-e ennyit fizetni az angol válogatott hátvédért, de Benítez szerint hamarosan bebizonyosodik, hogy csapata jól járt.

    “Tudtuk, hogy az idei nyáron nehezebb lesz játékosokat igazolni, mint eddig. A Manchester City és a Chelsea is próbálkozott, ezért gyorsan kellett cselekednünk” – mondta a spanyol szakember.

    “Végül úgy alakult a helyzet, hogy neki kellett választania a három klub közül, büszkék vagyunk, hogy mellettünk döntött.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: