• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Johnson hivatalosan is a Liverpoolé  A Liverpool leigazolta Glen Johnsont egy 17 millió font körüli összegért. A hátvéd négy éves szerződést írt alá a vörös mezesekkel.

  Glen JohnsonA 24 esztendős játékost a Manchester City és a Chelsea is megpróbálta magához csábítani, de ő a Vörösöket választotta, ezzel ő lett Rafa Benítez első szerzeménye ezen a nyáron.

  A vételárat egyik fél sem volt hajlandó nyilvánosságra hozni, de úgy tudni, körülbelül 17 millió fontról van szó. Azt nem tudni, hogy ebből mennyit kapott meg a Pompey, hiszen Peter Crouch leigazolása óta tartoznak a liverpooliaknak.

  Sokan megkérdőjelezik, hogy megérte-e ennyit fizetni az angol válogatott hátvédért, de Benítez szerint hamarosan bebizonyosodik, hogy csapata jól járt.

  “Tudtuk, hogy az idei nyáron nehezebb lesz játékosokat igazolni, mint eddig. A Manchester City és a Chelsea is próbálkozott, ezért gyorsan kellett cselekednünk” – mondta a spanyol szakember.

  “Végül úgy alakult a helyzet, hogy neki kellett választania a három klub közül, büszkék vagyunk, hogy mellettünk döntött.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: