• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Kaká: “Anglia veszélyes lehet a vb-n”



    Kaká szerint a Fabio Capello vezette angol válogatott lehet a 2010-es világbajnokság egyik nagy esélyese Brazília és Spanyolország mellet.

    KakáA brazilok helyenként parádés játékot bemutatva bejutottak a Konföderációs Kupa döntőjébe, ahol az Amerikai Egyesült Államok legjobbjaival kell majd megküzdeniük.

    Sokan az Európa-bajnok spanyolokat és a Selecaót tartják a dél-afrikai vb legesélyesebbjeinek, de Kaká szerint van még egy olyan csapat, mely beleszólhat a torna végkimenetelébe.

    A Real Madrid középpályása szerint az eddigi hét selejtezőjét kivétel neélkül megnyerő angoloknak is reális esélyeik vannak a végső győzelemre.

    “Először is meg kell várnunk, hogy ki fog kijutni, mert a nagy csapatok közül Portugália például szenved a csoportjában” – kezdte a 2007-es aranylabdás.

    “Brazílián kívül jelenleg Spanyolországnak, Franciaországnak, Olaszországnak, Argentínának és Angliának van a legjobb válogatottja.”

    “Anglia nagyon jól szerepel Capello irányítása alatt és természetesen kiváló játékosaik vannak. Tudom, hogy a tehetség önmagában kevés egy vb- címhez, a sikerhez szerencsére is szükség van, de úgy érzem, az angolok képesek lehetnek valami maradandót alkotni jövőre.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: