• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kaká: “Anglia veszélyes lehet a vb-n”  Kaká szerint a Fabio Capello vezette angol válogatott lehet a 2010-es világbajnokság egyik nagy esélyese Brazília és Spanyolország mellet.

  KakáA brazilok helyenként parádés játékot bemutatva bejutottak a Konföderációs Kupa döntőjébe, ahol az Amerikai Egyesült Államok legjobbjaival kell majd megküzdeniük.

  Sokan az Európa-bajnok spanyolokat és a Selecaót tartják a dél-afrikai vb legesélyesebbjeinek, de Kaká szerint van még egy olyan csapat, mely beleszólhat a torna végkimenetelébe.

  A Real Madrid középpályása szerint az eddigi hét selejtezőjét kivétel neélkül megnyerő angoloknak is reális esélyeik vannak a végső győzelemre.

  “Először is meg kell várnunk, hogy ki fog kijutni, mert a nagy csapatok közül Portugália például szenved a csoportjában” – kezdte a 2007-es aranylabdás.

  “Brazílián kívül jelenleg Spanyolországnak, Franciaországnak, Olaszországnak, Argentínának és Angliának van a legjobb válogatottja.”

  “Anglia nagyon jól szerepel Capello irányítása alatt és természetesen kiváló játékosaik vannak. Tudom, hogy a tehetség önmagában kevés egy vb- címhez, a sikerhez szerencsére is szükség van, de úgy érzem, az angolok képesek lehetnek valami maradandót alkotni jövőre.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: