• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard: “Nem érdekel a duma!”



    Frank Lampard szerint az angol válogatott játékosait egyáltalán nem érdekli, hogy ki mit mond a világbajnoki esélyeikkel kapcsolatban.

    Fabio Capello egy magabiztos gárdát varázsolt a Háromoroszlánosokból, mióta két éve átvette a csapat irányítását.

    Az angolok ugyan kikaptak Spanyolországtól, Brazíliától és Franciaországtól is barátságos meccseik során, de sokak szerint komoly esélyeik vannak, hogy megnyerjék a nyári világbajnokságot.

    Lampard azonban nem foglalkozik az ilyesmivel, hiszen a 2006-os vb előtt is esélyesnek tartották Angliát, de végül csak a negyeddöntőig jutottak, ahol Portugália megállította őket.

    “Magabiztosak vagyunk, de nem hiszem, hogy bármelyikünk is a végső győzelemre gondolna. Nem akarunk ismét ugyanabba a hibába esni” – mondta a Chelsea középpályása.

    “A tapasztalt játékosok jól tudják, hogy nem igazán számít, miket beszélnek egy nagy torna előtt vagy milyen formában vagy hónapokkal előtte, csak az számít, hogy akkor és ott hogy játszol.”

    “Milliószor megkérdezik, hogy van-e esélyünk a győzelemre. Ilyenkor mindig jön a szokásos válasz, hogy persze, győzhetünk, ha jól játszunk, de odamenni és megnyerni már sokkal nehezebb.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: