• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Dzeko: A bajnoki harc a szezon végéig megy!  Edin Dzeko elvárja, hogy csapata az utolsó fordulóig harcoljon a bajnoki címért, annak ellenére, hogy kikaptak a Liverpooltól.

  steven-gerrard-edin-dzeko-liverpool-manchester-city_3120214Philippe Coutinho góljával nyert a Liverpool az Anfielden, így 4 győzelemre vannak a bajnoki címtől, 7 ponttal a City előtt, akinek viszont 2 meccsel kevesebbje van.
  Dzeko tagja volt a 2011/12es bajnokcsapatnak is, amely 8 pontot hozott vissza 6 meccs alatt, úgy, hogy az utolsó percben lőtt góllal nyertek végül. Dzeko szerint a helyzet hasonló lesz most is.
  “Túl korai lenne azt mondani, hogy véget ért a bajnoki címért vívott harc, mivel nekünk még 6 meccsünk van, míg a Liverpoolnak és a Chelseanek 4.
  “Az emberek nyomásról beszélnek, de ez nem számít-csak az, hogy ki nyer több meccset a szezon végéig.
  “Úgy gondolom, hogy most is a szezon végéig megy a harc, mint az utolsó bajnoki címünk esetén.
  A City első elmaradt meccse szerdán lesz a Sunderland ellen. Dzeko erről ezt mondta a csapat weboldalának:”Nagy élmény volt, mikor 2012ben megnyertük a bajnoki címet, bár most minden más.
  “Nagyon sok új játékosunk van, és újra nyerni akarunk a szurkolókért, a csapatért, és a klubért. Ez pedig azzal kell kezdjük, hogy legyőzzük a Sunderlandet és a West Bromot.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: