• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Dzeko: A bajnoki harc a szezon végéig megy!



    Edin Dzeko elvárja, hogy csapata az utolsó fordulóig harcoljon a bajnoki címért, annak ellenére, hogy kikaptak a Liverpooltól.

    steven-gerrard-edin-dzeko-liverpool-manchester-city_3120214Philippe Coutinho góljával nyert a Liverpool az Anfielden, így 4 győzelemre vannak a bajnoki címtől, 7 ponttal a City előtt, akinek viszont 2 meccsel kevesebbje van.
    Dzeko tagja volt a 2011/12es bajnokcsapatnak is, amely 8 pontot hozott vissza 6 meccs alatt, úgy, hogy az utolsó percben lőtt góllal nyertek végül. Dzeko szerint a helyzet hasonló lesz most is.
    “Túl korai lenne azt mondani, hogy véget ért a bajnoki címért vívott harc, mivel nekünk még 6 meccsünk van, míg a Liverpoolnak és a Chelseanek 4.
    “Az emberek nyomásról beszélnek, de ez nem számít-csak az, hogy ki nyer több meccset a szezon végéig.
    “Úgy gondolom, hogy most is a szezon végéig megy a harc, mint az utolsó bajnoki címünk esetén.
    A City első elmaradt meccse szerdán lesz a Sunderland ellen. Dzeko erről ezt mondta a csapat weboldalának:”Nagy élmény volt, mikor 2012ben megnyertük a bajnoki címet, bár most minden más.
    “Nagyon sok új játékosunk van, és újra nyerni akarunk a szurkolókért, a csapatért, és a klubért. Ez pedig azzal kell kezdjük, hogy legyőzzük a Sunderlandet és a West Bromot.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: