• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Sbragia lemondott  Ricky Sbragia sokaknak nagy meglepetést okozott azzal, hogy szinte pillanatokkal a szezon utolsó meccse után lemondott a Sunderland menedzseri posztjáról.

  Ricky SbragiaA Fekete Macskák 3-2-es vereséget szenvedtek a Chelsea ellen, de a Hull City és a Newcastle United is veszített, így bentmaradtak a Premier League-ben.

  Az 52 éves skót stratéga Roy Keane távozása után vette át a csapat irányítását, a piros-fehérek akkor a 18. helyen álltak.

  Sbragia 23 bajnoki meccsen dirigálta a Sunderlandet, ezekből ötöt megnyert, hatot döntetlenre adott, tizenkettőt pedig elveszített a klub.

  Úgy tudni, a menedzsernek így is, úgy is mennie kellett volna, hiszen egy amerikai üzletember, Ellis Short szeretné felvásárolni a csapatot, és első dolga egy nagy nevű mester szerződtetése lenne.

  “Nemrég beszéltem az elnökkel, Niall Quinn-nel és arra jutottunk, hogy a klub továbblépéséhez egy tapasztaltabb, elismertebb edzőre van szükség. Én megtettem mindent, amit kellett és ami tőlem tellett” – mondta Sbragia.

  “Megkaptam a lehetőséget, hogy irányítsam a csapatot, és sikerült bent tartanom őket a Premier League-ben. Alakulhattak volna jobban is az eredmények, de örülök, hogy elértük a célunkat.”

  “Imádtam ezt a munkát. Nagy volt a nyomás, jól kezdtünk, de aztán kissé elbíztuk magunkat és bajba kerültünk. Én mindig is tudtam, hogy ez a csapat elég jó ahhoz, hogy a Premier League-ben maradjon.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: