• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Sbragia: “Jones jól érzi magát itt”



    A Sunderland mestere, Ricky Sbragia szerint a Tottenham Hotspur hiába próbálja elbizonytalanítani Kenwyne Jonest, a játékos remekül érzi magát a Fekete Macskáknál.

    Kenwyne JonesA piros-fehérek nemrég elutasították a londoniak ajánlatát, akik Sbragia szerint sportszerűtlen eszközökkel próbálják elcsábítani a trinidad és tobagói csatárt.

    A skót mester szerint semmi esély arra, hogy a Sunderland egy másik kiesés ellen küzdő csapatnak adja el Jonest, ráadásul szerinte a játékos maga is maradni szeretne.

    “A Spurs nem adta fel és ugyangy közelít a játékoshoz. Próbálják befészkelni magukat a fejébe és megdolgoztatni az ügynökét.” – mondta Sbragia.

    “Sokszor mondtunk már nemet a Spursnek. Beszéltünk a Kenwyne-nal is, aki azt állítja, boldog a csapatunkban.”

    “Megkérdeztük, hogy problémat okoz-e neki a jelenlegi helyzet, de azt mondta, egyáltalán nem. Soha nem mutatott arra utaló jeleket, hogy nem szeretne itt lenni.”

    “Az elnök, Niall Quinn is ott volt, mikor beszéltünk. Kenwyne végig jókedvű és pozitív volt. Az átigazolási huzavona miatt azonban nagy a nyomás rajta, ami nem jó, de az biztos, hogy nem fog távozni, semmi esély rá.”

    “Megérteném, ha a négy élcsapat valamelyike szeretné megszerezni vagy, ha mondjuk a Villa, esetleg az Everton érdeklődne iránta. Azt viszont nem értem, hogy miért kéne eladnunk a játékosainkat egy olyan csapatnak, mely ugyanolyan helyzetben van, mint mi.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: