• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nem lesz könnyű megszerezni Hendersont  A Sunderland csak egy kivételesen jó ajánlat fejében lenne hajlandó megválni Jordan Hendersontól, legalábbis a klub elnöke, Niall Quinn szerint.

  A sportlapok leggyakrabban a Manchester Uniteddel és a Cityvel hozzák szóba a nagyszerű képességekkel megáldott középpályást, aki a szezon korábbi részében már az angol felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

  Nemrég olyan hírek is megjelent, miszerint a Fekete Macskák már meg is egyeztek az egyik érdeklődő klubbal a játékos vételárát illetően.

  A csapat mestere, Steve Bruce azonnal cáfolta az értesüléseket, és most Quinn is kijelentette, hogy csak egy nemmindennapi ajánlat vehetné rá őket Henderson eladására.

  “Csak akkor mennénk bele az eladásába ha egy kiváló, óriái összegű ajánlat érkezne, hiszen Jordan a tökéletes megtestesítője mindannak, amiről az ifiakadémiánk szól” – kezdte Quinn.

  “Még ekkor sem biztos, hogy megválnánk tőle, hiszen ilyen ügyekben Steve Bruce-é az utolsó szó, és ha ő nemet mond, mi is nemet mondunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: