• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pénzügyi gondok a Sunderlandnél?  A Sunderland mestere, Steve Bruce attól tart, kénytelen lesz megválni néhány játékostól, ha az átlagnézőszám tovább csökken a csapat hazai meccsein.

  A piros-fehérek stadionja, a Stadium of Light 48 ezer nézőt képes befogadni. Egy időben szépen meg is teltek a lelátók, de szombaton, a Bolton Wanderers elleni hazai meccsre mindössze 35 101 szurkoló látogatott ki.

  A csapat elnöke, Niall Quinn szerint ez többek között annak is köszönhető, hogy a pályához közeli kocsmákban – egyébként illegálisan – rendszeresen kivetítőn lehet nézni a meccseket.

  Bruce attól tart, ha ez így folytatódik, nehéz helyzetbe kerül a klub és képtelenek lesznek erősíteni, sőt talán meg is kell majd válniuk néhány játékosuktól.

  “Nagyon frusztráló, hogy egyre kevesebben jönnek ki a meccseinkre, de ez azt hiszem a világgazdasági válsággal van összefüggésben. Sokan küzdenek anyagi gondokkal, amit meg kell értenünk” – mondta a mester.

  “Nem hinném, hogy ez tiszteletlenség lenne a csapattal szemben, de akkor sem jó, hogy így van. Minél kevesebb pénz folyik be a jegyeladásból, annyival kevesebbet tudunk játékosokra költeni.”

  “Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi kerettel, remélem nem kell megválnom egy vagy két játékostól, mert nem lesz pénzünk kifizetni őket.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: