• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pénzügyi gondok a Sunderlandnél?



    A Sunderland mestere, Steve Bruce attól tart, kénytelen lesz megválni néhány játékostól, ha az átlagnézőszám tovább csökken a csapat hazai meccsein.

    A piros-fehérek stadionja, a Stadium of Light 48 ezer nézőt képes befogadni. Egy időben szépen meg is teltek a lelátók, de szombaton, a Bolton Wanderers elleni hazai meccsre mindössze 35 101 szurkoló látogatott ki.

    A csapat elnöke, Niall Quinn szerint ez többek között annak is köszönhető, hogy a pályához közeli kocsmákban – egyébként illegálisan – rendszeresen kivetítőn lehet nézni a meccseket.

    Bruce attól tart, ha ez így folytatódik, nehéz helyzetbe kerül a klub és képtelenek lesznek erősíteni, sőt talán meg is kell majd válniuk néhány játékosuktól.

    “Nagyon frusztráló, hogy egyre kevesebben jönnek ki a meccseinkre, de ez azt hiszem a világgazdasági válsággal van összefüggésben. Sokan küzdenek anyagi gondokkal, amit meg kell értenünk” – mondta a mester.

    “Nem hinném, hogy ez tiszteletlenség lenne a csapattal szemben, de akkor sem jó, hogy így van. Minél kevesebb pénz folyik be a jegyeladásból, annyival kevesebbet tudunk játékosokra költeni.”

    “Nagyon elégedett vagyok a jelenlegi kerettel, remélem nem kell megválnom egy vagy két játékostól, mert nem lesz pénzünk kifizetni őket.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: