• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Wigan 3 milliót kér Bruce-ért  A Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan 3 millió font ellenében hajlandó lenne elengedni a Sunderlandhez Steve Bruce-t.

  Steve BruceWhelan már megadta az engedélyt a mesternek, hogy tárgyaljon a Fekete Macskák elnökével, Niall Quinn-nel. Úgy tudni, holnapra már meg lesz a döntés.

  A Wigan 2007 novemberében 3 millió fontot fizetett a Birminghamnek Bruce-ért. Whelan most ugyanennyit kér a piros-fehérektől.

  “Fizettem a Birminghamnek, mivel szerintem ez így sportszerű, ha egy menedzsernek érvényes szerződése van egy másik csapatnál” – mondta a Latics első embere.

  “3 milliót adtam a Birminghamnek, pont ugyanennyit kérek attól, aki szeretné elvini Steve-et. Rengeteg menedzser van, akiket ingyen is meg lehet szerezni, de Steve egy kiváló szakember, aki már sokszor bizonyított.”

  “Minden azon múlik, hogy a Sunderlandnek valóban kell-e Bruce és megér-e nekik 3 milliót. Mondtam Niallnek, hogy nem szeretném, ha elhúzódna az ügy, aki meg is ígérte, hogy hamarosan minden kiderül.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: