• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez a Wiganben?  A Wigan Athletic mestere, Steve Bruce szeretné leigazolni az ecuadori válogatott csatárt, Cristian Benitezt, mivel benne látja az új Amr Zakit.

  Már a múlt hónapban is jelentek meg olyan hírek, melyek szerint a Latics érdeklődve figyeli a támadót, aki remekül teljesít a mexikói Santos Lagunában.

  Benitez statisztikái azt mutatják, hogy minden második meccsén szerez legalább egy gólt. Ha a Wigan valóban le tudná igazolni, együtt játszhatna egy másik ecuadorival, Antonio Valenciával a JJB Stadiumban.

  Bruce valóban jól teszi, ha csatárok után néz, hiszen Emile Heskey szerződése nyáron lejár és még nem döntött a jövőjéről, Amr Zaki pedig csak kölcsönben van a csapatnál és úgy tűnik, nagyobb klubok figyelmét is felkeltette.

  Úgy tudni, az angol csapat egy körülbelül 8 millió fontos ajánlatot tesz majd a 22 éves játékosért.

  “Benitez az egyik olyan játékos, akit szeretnénk leigazolni. Számunkra az hozhatja meg a kívánt fejlődést, ha keresünk egy újabb Amr Zakit.” – mondta Bruce.

  “Szeretnék még legalább öt vagy hat Lee Cattermole-hoz hasonló, 20-21 éves játékost, szerintem ez egyáltalán nem lehetetlen.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: