• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bruce Zaki utódját keresi



    A Wigan Athletic mestere, Steve Bruce elárulta, már keresi Amr Zaki utódját, hogy megszabadulhasson a tiszteletlenül viselkedő csatártól.

    Amr ZakiA korábbi Birmingham-menedzser ma ül majd le az egyiptomival, hogy megbeszéljék, miért is nem sikerült a játékosnak időben visszaétrnie a JJB Stadiumba válogatottbeli szereplése után.

    Az Egyiptomi Labdarúgó Szövetség azt állítja, Zaki térdsérülést szenvedett a nemzeti csapatban, ezért pihennie kellett. Ez azonban nem magyarázat arra, hogy a Wigan alkalmazottai miért nem tudták telefonon utolérni a 26 éves támadót.

    Bruce nemrég nyílvánosan bírálta Zakit, aki már ötödszörre érkezett vissza késve a csapathoz. A mester nem tudja, mi többet tehetett volna a csatárért annál, hogy segített neki beilleszkedni a Laticsnél.

    “Úgy érzem, mintha én is hibáztam volna” – mondta Bruce.

    “Egyértelmű, hogy nem sikerült kivívnom a tiszteletét, akkor nem késett volna el ennyiszer. Semmi olyat nem várok el a játékosaimtól, amit én ne tennék meg. Mindig tisztelettel bánok velük.”

    “Ezúttal nem csak velem, de a szakmai stáb tagjaival és a csapattársaival is tiszteletlen volt.”

    “Nem végezném jól a munkámat, ha nem keresnék folyamatosan új játékosokat, de nem szerettem volna, hogy emiatt kelljen nézelődnom a játékospiacon.”

    “Egyelőre még én sem tudom, hol folytatódik majd Zaki pályafutása. Nemsokára beszélni fogok vele és az ügynökével is. Bárhogy is legyen, kiábrándító, ami történt.”

    “Szerintem természetes, hogy valaki feldúlt és dühös lesz, ha az egyik alkalmazottja azt teszi, amihez éppen kedve van.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: