• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pulis várja a United elleni meccset



    A Stoke City menedzsere, Tony Pulis már nagyon várja a Manchester United elleni bajnoki meccset, de elmondta, nem fog változtatni a taktikán.

    A Fazekasok újoncként már megverték az Arsenalt és döntetlent játszottak a Liverpoollal, de a United ellen minden bizonnyal eddigi legnehezebb meccsüket vívják majd.

    Pulis nyilatkozatában elismerően beszélt a Vörös Ördögökről és arról, amit az utóbbi években elértek, sőt odáig ment, hogy Sir Alex Ferguson csapatát Európa legjobbjának nevezte.

    A mester nem zárja ki, hogy csapata esetleg jó eredménnyel távozik majd az Old Traffordról, de csakannyit kért játékosaitól, hogy végig a meccsre koncentáljanak és ne arra, hogy mekkora nevek ellen játszanak.

    “Minden egyes poszton kiváló játékosaik vannak, remekül tartják a labdát és hihetetlen iramot képesek diktálni. Félek, ha tovább beszélek a Manchester Unitedről, mindenkit halálra rémítek a csapatomban.” – mondta Pulis.

    “Már az sem könnyű feladat, hogy az ember ellenfélként pályára lépjen azelőtt a szurkolótábor előtt abban a stadionban. Csak annyit kérek a játékosoktól, hogy próbáljanak meg mindent kihozni magukból.”

    “Nem fogunk változtatni a felkészülésen, sem a játékstílusunkon. Továbbra is megpróbáljuk az erősségeinkre helyezni a hangsúlyt és mindent meg fogunk próbálni.”

    “A Liverpool otthonában is jól teljesítettünk, ezért bízunk benne, hogy jó eredményt érünk el. Nagyon keményen kell majd küzdenünk, de a futballban, ebben a vicces, öreg játékban bármi megtörténhet.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: