• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pulis várja a United elleni meccset  A Stoke City menedzsere, Tony Pulis már nagyon várja a Manchester United elleni bajnoki meccset, de elmondta, nem fog változtatni a taktikán.

  A Fazekasok újoncként már megverték az Arsenalt és döntetlent játszottak a Liverpoollal, de a United ellen minden bizonnyal eddigi legnehezebb meccsüket vívják majd.

  Pulis nyilatkozatában elismerően beszélt a Vörös Ördögökről és arról, amit az utóbbi években elértek, sőt odáig ment, hogy Sir Alex Ferguson csapatát Európa legjobbjának nevezte.

  A mester nem zárja ki, hogy csapata esetleg jó eredménnyel távozik majd az Old Traffordról, de csakannyit kért játékosaitól, hogy végig a meccsre koncentáljanak és ne arra, hogy mekkora nevek ellen játszanak.

  “Minden egyes poszton kiváló játékosaik vannak, remekül tartják a labdát és hihetetlen iramot képesek diktálni. Félek, ha tovább beszélek a Manchester Unitedről, mindenkit halálra rémítek a csapatomban.” – mondta Pulis.

  “Már az sem könnyű feladat, hogy az ember ellenfélként pályára lépjen azelőtt a szurkolótábor előtt abban a stadionban. Csak annyit kérek a játékosoktól, hogy próbáljanak meg mindent kihozni magukból.”

  “Nem fogunk változtatni a felkészülésen, sem a játékstílusunkon. Továbbra is megpróbáljuk az erősségeinkre helyezni a hangsúlyt és mindent meg fogunk próbálni.”

  “A Liverpool otthonában is jól teljesítettünk, ezért bízunk benne, hogy jó eredményt érünk el. Nagyon keményen kell majd küzdenünk, de a futballban, ebben a vicces, öreg játékban bármi megtörténhet.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: