• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bruce szerint Zaki nem megy sehová  A Wigan Athletic menedzsere, Steve Bruce cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a csapatánál kölcsönben játszó Amr Zaki januárban távozna.

  Amr ZakiA mester azt is elmondta, hogy az egyiptomi csatárnak meg kell harcolnia a csapatba kerülésért, hiába kezdte remekül a szezont és lőtt nyolc bajnoki gólt.

  Legutóbb a Chelsea-vel hozták szóba Zakit, akit a szezon végéig vett kölcsön a Latics az El Zamalektől. Néhányan azt is tudni vélik, hogy a Kékek már januárban leigazolnák a támadót, de Bruce szerint erre semmi esély.

  “Ez már kezd egy kissé unalmassá válni.” – kezdte Bruce.

  “Ezen a héten a Chelsea, előtte a Real Madrid, azelőtt pedig a Liverpool és a Manchester City. Szerintem ideje lenne véget vetni ennek. A szezon további rézsében még biztosan velünk marad.”

  “Tudom, hogy jól játszott, de sérülés miatt egy hónapot kihagyott, ezért ismét meg kell küzdenie a helyéért a csapatban, ami nem lesz knnyű.”

  “Szerintem hatással vannak rá ezek az egyébként semmi igazságot nem tartalmazó pletykák, de én nem tudok véget vetni nekik.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: