• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Zaki még nem döntött  A Wigan Athleticnél kölcsönben szereplő egyiptomi csatár, Amr Zaki elmondta, csak nyáron dönti el, hogy a JJB Stadiumban marad-e.

  Zaki máris bizonyította, hogy stílusa remekül illik a Premier League-be, bár csak nyáron igazolt a Wiganhez kölcsönben az El Zamalektől.

  Az egyiptomi válogatott támadó eddigi nyolc meccsén hat gólt szerzett, legutóbb büntetőből talált be a Manchester City ellen. Az a gól győzelmet ért csapatának.

  A Latics mestere, Steve Bruce nemrég arról beszélt, hogy már folynak az egyeztetések a Zamalekkel, de Zaki még nem szeretne dönteni.

  “Az, hogy már most ennyi klub figyelmét felhívtam magamra, egy jó jel. Azt mutatja, hogy jól játszom.” – mondta a csatár.

  “Köszönetet kell mondanom Istennek ezért a sikerességért. A Wigan elnökének, Dave Whelannek és Bruce-nak is hálás vagyok, amiért leigazoltak”

  “Ennek ellenére most csak arra akarok koncentrálni, hogy továbbra is ílyen legyen a teljesítményem. Nyáron fogom eldönteni, hogy visszamegyek Egyiptomba, maradok a Wigannél vagy egy másik klubhoz megyek.”

  “Nagyon szeretnék a Premier Ligában maradni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: