• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Whelan mindenben támogatja Martinezt  A Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan mindent megtesz majd, hogy segítse az új menedzsere, Roberto Martinez munkáját.

  Roberto MartinezWhelan különösen jó viszonyt ápol a spanyol szakemberrel, aki 1995 és 2001 között a Latics játékosa volt. Most, 35 évesen ő lett a Premier League legfiatalabb mestere.

  Steve Bruce távozása után szinte azonnal kiderült, hogy a kék-fehérek Martinezt szeretnék a kispadjukra ültetni, de csak mostanra sikerült megegyezniük a Swansea Cityvel.

  “Mindenben támogatni fogom Roberto munkáját” – mondta Whelan.

  “Három éves szerződést írt alá velünk, ami azt jelenti, hogy három évig velünk is marad, legalábbis én biztosan nem fogom kirúgni. Ha a csapat kiesik, akkor a másodosztályban is ő lesz a menedzserünk.”

  “Nagyon nagy reményeket fűzök Robertóhoz. Mikor Steve Bruce a Sunderlandhez igazolt, csak ő jöhetett szóba, mint új mester. Bármi történjen, kitartok mellette.”

  “Már volt szerencsém vele dolgozni, 1995-ben én hoztam őt a csapathoz. Akkor sikerült feltüzelnie a Wigant és technikás játéka miatt a szurkolók is hamar megszerették. Az is fantasztikus, amit eddig menedzserként művelt. Vannak saját elképzelései, ezt szeretem benne.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: