• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Whelan bízik Martinez megszerzésében  A Wigan Athletic elnöke, Dave Whelan szerint holnap reggelre már Roberto Martinez lesz a csapat új menedzsere.

  Roberto MartinezA Laticsnek sikerült megegyeznie a Swansea Cityvel a kompenzációs összegről, így a walesiek engedélyt adtak nekik, hogy tárgyaljanak Martinezzel.

  A 35 éves szakember 1995 és 2001 között a kék-fehérek játékosa volt és a akkoriban legnagyobb közönség kedvencek közé tartozott, Isidro Diaz és Jesus Seba mellett. A Wigan drukkerei Három Amigóként emlegették a triót.

  Fiatal kora ellenére sikeres menedzsernek mondhatja magát, hiszen a harmadosztályból a Championshipbe vezényelte a Swansea-t, idén pedig kis híján a rájátszásba is bejuttatta a klubot.

  A Wigan elnöke, Whelan szerint Martinez méltó utódja lenne Steve Bruce-nak, aki tegnap a Sunderlandhez távozott.

  “A szurkolók bizonyára izgatottan várják a fejleményeket, hiszen visszatérhet az Amigók egyike. Roberto remek játékos volt, végig figyelemmel követtem a pályafutását” – mondta Whelan a Sky Sportsnak.

  “Minden egyes játékosa élvezetes futballt játszik, ezért is szeretném, ha a Wigan mestere lenne. Természetesen megegyeztünk egy bizonyos összegben a Swansea-vel, mivel ez így sportszerű.”

  “Remélhetőleg hamarosan minden rendeződik és holnap reggel Roberto már alá is írhatja velünk a szerződését.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: