• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Tovább húzódik a Martinez-ügy  A Wigan Athletic egyelőre nem tudott mindenben megegyezni a Swansea Cityvel, így még várniuk kell Roberto Martinez szerződtetésével.

  Roberto MartinezMindenki arra számított, hogy a Latics a mai sajtótájékoztatón bejelenti, hogy megvan az új menedzsere, Martinez személyében.

  Ehelyett egyedül a csapat pénzügyi igazgatója, Brenda Spencer jelent meg, aki elmondta az újságíróknak, hogy a kék-fehéreknek még néhány dologban egyeztetniük kell a Swansea-val.

  “Szóban már megegyeztünk Robertóval, de addig nem írhat alá hivatalos szerződést velünk, amíg a Swansea igent nem mond” – kezdte Spencer.

  “Robertóval kapcsolatban tehát már minden elrendeztünk, de a vele együtt érkező szakemberekért is fizetünk kell majd. Egyelőre erről az összegről nem sikerült megállapodnunk a Cityvel, mivel mindeddig nem tudtuk elérni az elnöküket.”

  “Reméljük, hogy ma vagy holnap sikerül megkötünk az üzletet, de legkésőbb jövő hétre már biztosan kiderül minden. Azt üzenem a szurkolóinknak, hogy legyenek türelmesek, mert hamarosan Martinez lesz a menedzserünk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: