• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Tovább húzódik a Martinez-ügy



    A Wigan Athletic egyelőre nem tudott mindenben megegyezni a Swansea Cityvel, így még várniuk kell Roberto Martinez szerződtetésével.

    Roberto MartinezMindenki arra számított, hogy a Latics a mai sajtótájékoztatón bejelenti, hogy megvan az új menedzsere, Martinez személyében.

    Ehelyett egyedül a csapat pénzügyi igazgatója, Brenda Spencer jelent meg, aki elmondta az újságíróknak, hogy a kék-fehéreknek még néhány dologban egyeztetniük kell a Swansea-val.

    “Szóban már megegyeztünk Robertóval, de addig nem írhat alá hivatalos szerződést velünk, amíg a Swansea igent nem mond” – kezdte Spencer.

    “Robertóval kapcsolatban tehát már minden elrendeztünk, de a vele együtt érkező szakemberekért is fizetünk kell majd. Egyelőre erről az összegről nem sikerült megállapodnunk a Cityvel, mivel mindeddig nem tudtuk elérni az elnöküket.”

    “Reméljük, hogy ma vagy holnap sikerül megkötünk az üzletet, de legkésőbb jövő hétre már biztosan kiderül minden. Azt üzenem a szurkolóinknak, hogy legyenek türelmesek, mert hamarosan Martinez lesz a menedzserünk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: