• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Negredo távozik, ha nincs más megoldás



    Alvaro Negredo szívesen igazolna a Liverpoolhoz vagy a Valenciához, ha a a Real Madrid úgy dönt, hogy nincs szükség rá a Santiago Bernabeuban.

    Alvaro NegredoA 23 éves játékos 2005 és 2007 között a madridiak tartalékcsapatában játszott, majd az Almeríához igazolt. A Real idén visszavásárolta, de máris felröppentek olyan hírek, hogy rögtön tovább is adják.

    Negredo szeretné megmutatni a Blancók vezetőinek, hogy mire képes, de szívesen folytatná pályafutását a Poolban vagy a Valenciában is, ha úgy hozná a sors.

    “Az elsődleges célom, hogy a Realnál érjek el sikereket. Az elmúlt két szezonban nagyon keményen dolgoztam, nem is érhetett volna nagyobb elismerés annál, hogy visszatérhettem a Madridhoz” – mondta a tehetséges csatár.

    “A csapatnak rengeteg támadója van, így nehéz helyet szerezni az első csapatban, de mindent el fogok követni, hogy ez sikerüljön.”

    “Ha mennem kell, nagyon szívesen igazolnék a Valenciához. Kiváló csapatuk van, ráadásul Unai Emery a menedzserük, akivel nagyon jóban voltam az Almeríánál.”

    “A Liverpoolt is nagyszerű klubnak tartom és nagyon szeretnék Torres mellet játszani, de egyelőre a Real játékosa vagyok, ezért nem akarok ilyesmiről beszélni.”

    “Egy biztos, ha nem tartanak rám igényt Madridban, nem fogok maradni csak azért, hogy a kispadon ücsörögjek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: