• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Negredo távozik, ha nincs más megoldás  Alvaro Negredo szívesen igazolna a Liverpoolhoz vagy a Valenciához, ha a a Real Madrid úgy dönt, hogy nincs szükség rá a Santiago Bernabeuban.

  Alvaro NegredoA 23 éves játékos 2005 és 2007 között a madridiak tartalékcsapatában játszott, majd az Almeríához igazolt. A Real idén visszavásárolta, de máris felröppentek olyan hírek, hogy rögtön tovább is adják.

  Negredo szeretné megmutatni a Blancók vezetőinek, hogy mire képes, de szívesen folytatná pályafutását a Poolban vagy a Valenciában is, ha úgy hozná a sors.

  “Az elsődleges célom, hogy a Realnál érjek el sikereket. Az elmúlt két szezonban nagyon keményen dolgoztam, nem is érhetett volna nagyobb elismerés annál, hogy visszatérhettem a Madridhoz” – mondta a tehetséges csatár.

  “A csapatnak rengeteg támadója van, így nehéz helyet szerezni az első csapatban, de mindent el fogok követni, hogy ez sikerüljön.”

  “Ha mennem kell, nagyon szívesen igazolnék a Valenciához. Kiváló csapatuk van, ráadásul Unai Emery a menedzserük, akivel nagyon jóban voltam az Almeríánál.”

  “A Liverpoolt is nagyszerű klubnak tartom és nagyon szeretnék Torres mellet játszani, de egyelőre a Real játékosa vagyok, ezért nem akarok ilyesmiről beszélni.”

  “Egy biztos, ha nem tartanak rám igényt Madridban, nem fogok maradni csak azért, hogy a kispadon ücsörögjek.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: