• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Enrique elhagyná a Newcastle-t  Jose Enrique gondolkodás nélkül távozna a Newcastle Unitedtől, ha az Atletico Madrid vagy egy angol élvonalbeli klub bejelentkezne érte.

  Jose EnriqueA 23 éves hátvédet még három évig köti szerződés a Szarkákhoz, de rengeteg találgatás jelent már meg a jövőjével kapcsolatban, mióta klubja kiesett a Premier League-ből.

  Az Atletico tűnik Enrique egyik legkomolyabb kérőjének. A madridiak a szinte biztosan távozó Mariano Perniát szeretnék pótolni a Newcastle játékosával.

  A Valenciát és a Villarrealt is megjárt bekk szívesen visszatérne Spanyolországba, főleg egy olyan klub kedvéért, mely jövőre a Bajnokok Ligájában indulhat.

  “Az Atletico a spanyol bajnokság egyik legerősebb csapata. Ki ne szeretne ott játszani? Szerintem minden játékos szívesen magára öltené a piros-fehér mezt” – mondta Enrique.

  “Az Atletico egy nagy csapat, kiváló anyagi háttérrel és nagyszerű szurkolókkal. Kiváló keretük van és Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyen végeztek.”

  “Egyelőre persze szerződés köt a Newcastle-höz, de nagyon jó érzés, ha ilyen csapatokkal hozzák hírbe az embert. Mindig figyelemmel követem a spanyol bajnokságot, így jól ismerem az Atletico játékát. Diego Forlán, akivel a Villarrealnál játszottam együtt, remekül teljesített.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, The Championship (másodosztály)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: