• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Cole: “Világbajnokok lehetünk!”



    Ashley Cole szerint Angliának elég erős kerete van ahhoz, hogy megnyerje a vb-t, így a játékosok nem kereshetnek kifogásokat egy újabb sikertelenség esetén.

    Ashley ColeÚgy tűnik, Fabio Capello csapata megállíthatatlanul robog elsődleges célja, a 2010-es vb-re való kijutás felé.

    A Háromoroszlánosok eddigi öt meccsüket kivétel nélkül megnyerték, ha Kazahsztánt és Andorrát is sikerül legyőzniük, karnyújtásnyira kerülnek attól, hogy helyet biztosítsanak maguknak Dél-Afrikában.

    A válogatott hatalmas változásokon ment keresztül azóta, hogy nem sikerült kijutniuk a 2008-as Eb-re, és sokan máris a vb titkos esélyeként tartják számon őket. Cole is egyetért azzal, hogy Angliának elég erős válogatottja van a végső sikerhez.

    “Minden meccsen sikerre éhesen kell pályára lépnünk, de ezeket a dolgokat minden vb és Eb előtt elmondjuk, meg azt is, hogy jó esélyekkel indulunk, aztán valahol az elején kiesünk” – kezdte a Chelsea hátvédje.

    “Most is úgy vágunk majd neki a világbajnokságnak, hogy komoly esélyesek vagyunk és minden erőnkkel a végső győzelemre fogunk koncentrálni. Ha nem sikerül, csak magunkat okolhatjuk, mivel a keretünk elég erős a sikerhez.”

    “Persze ahhoz, hogy valaki világbajnok legyen, szerencsére is szüksége van. Reméljük, Fortuna ezúttal a mi oldalunkra áll és büszkévé tehetjük a hazánkat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: