• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Cole: “Világbajnokok lehetünk!”  Ashley Cole szerint Angliának elég erős kerete van ahhoz, hogy megnyerje a vb-t, így a játékosok nem kereshetnek kifogásokat egy újabb sikertelenség esetén.

  Ashley ColeÚgy tűnik, Fabio Capello csapata megállíthatatlanul robog elsődleges célja, a 2010-es vb-re való kijutás felé.

  A Háromoroszlánosok eddigi öt meccsüket kivétel nélkül megnyerték, ha Kazahsztánt és Andorrát is sikerül legyőzniük, karnyújtásnyira kerülnek attól, hogy helyet biztosítsanak maguknak Dél-Afrikában.

  A válogatott hatalmas változásokon ment keresztül azóta, hogy nem sikerült kijutniuk a 2008-as Eb-re, és sokan máris a vb titkos esélyeként tartják számon őket. Cole is egyetért azzal, hogy Angliának elég erős válogatottja van a végső sikerhez.

  “Minden meccsen sikerre éhesen kell pályára lépnünk, de ezeket a dolgokat minden vb és Eb előtt elmondjuk, meg azt is, hogy jó esélyekkel indulunk, aztán valahol az elején kiesünk” – kezdte a Chelsea hátvédje.

  “Most is úgy vágunk majd neki a világbajnokságnak, hogy komoly esélyesek vagyunk és minden erőnkkel a végső győzelemre fogunk koncentrálni. Ha nem sikerül, csak magunkat okolhatjuk, mivel a keretünk elég erős a sikerhez.”

  “Persze ahhoz, hogy valaki világbajnok legyen, szerencsére is szüksége van. Reméljük, Fortuna ezúttal a mi oldalunkra áll és büszkévé tehetjük a hazánkat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: