• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Anglia: Egy lépéssel közelebb  Csalódást keltő első félóra után az angol válogatott összeszedte magát és 4-0-ra legyőzte a kazahokat, ezzel egy lépéssel közelebb került a vb-re való kijutáshoz.

  Fabio CapelloCapello csapata továbbra is százszázalékos mérleggel büszkélkedhet, de a tegnapi meccs első felében a hazaiak komoly gondokat okoztak a Háromoroszlánosoknak. Kazahsztán gólt is szerzett Szergej Osztyapenko révén, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

  Az olasz mester nem tudott többet tenni annál, minthogy mérgesen nézett játékosaira az oldalvonal mellett: “Csalódott voltam néhány játékos helyezkedésével. Próbáltam utasításokat adni nekik, de olyan nagy volt a hangzavar, hogy ez lehetetlen volt.”

  Az angolok aztán rendezték a soraikat és a 40. percben Gareth Barry fejesgóljával megszerezték a vezetést, majd a szünet előtt Emile Heskey is eredményes volt.

  17 perccel a találkozó vége előtt Wayne Rooney ollózott a kazahok kapujába, a végeredményt pedig Frank Lampard állította be a 77. minutimban, büntetőből lőtt góljával.

  “Nagyon örülök a jó eredménynek. A meccs elején az ellenfél nagyon jól játszott és sikerült nyomás alá helyezniük minket. Tudtuk, hogy erre készülnek, ezért nem ért minket váratlanul” – mondta Capello.

  “Amikor egy gyengébb csapat ellen játszol, egyetlen gól is elég ahhoz, hogy megtörd a lendületüket. Lehetetlenség lett volna 90 percig úgy játszani, ahogy ők tették az elején.”

  “Szereztek egy gólt, amit les miatt nem adtak meg. Ezen kívül nem tudták nehéz helyzetbe hozni a kapusunkat, Robert Greent, amit szintén pozitívumként lehet megemlíteni a meccsel kapcsolatban.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: