• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Anglia: Egy lépéssel közelebb



    Csalódást keltő első félóra után az angol válogatott összeszedte magát és 4-0-ra legyőzte a kazahokat, ezzel egy lépéssel közelebb került a vb-re való kijutáshoz.

    Fabio CapelloCapello csapata továbbra is százszázalékos mérleggel büszkélkedhet, de a tegnapi meccs első felében a hazaiak komoly gondokat okoztak a Háromoroszlánosoknak. Kazahsztán gólt is szerzett Szergej Osztyapenko révén, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot.

    Az olasz mester nem tudott többet tenni annál, minthogy mérgesen nézett játékosaira az oldalvonal mellett: “Csalódott voltam néhány játékos helyezkedésével. Próbáltam utasításokat adni nekik, de olyan nagy volt a hangzavar, hogy ez lehetetlen volt.”

    Az angolok aztán rendezték a soraikat és a 40. percben Gareth Barry fejesgóljával megszerezték a vezetést, majd a szünet előtt Emile Heskey is eredményes volt.

    17 perccel a találkozó vége előtt Wayne Rooney ollózott a kazahok kapujába, a végeredményt pedig Frank Lampard állította be a 77. minutimban, büntetőből lőtt góljával.

    “Nagyon örülök a jó eredménynek. A meccs elején az ellenfél nagyon jól játszott és sikerült nyomás alá helyezniük minket. Tudtuk, hogy erre készülnek, ezért nem ért minket váratlanul” – mondta Capello.

    “Amikor egy gyengébb csapat ellen játszol, egyetlen gól is elég ahhoz, hogy megtörd a lendületüket. Lehetetlenség lett volna 90 percig úgy játszani, ahogy ők tették az elején.”

    “Szereztek egy gólt, amit les miatt nem adtak meg. Ezen kívül nem tudták nehéz helyzetbe hozni a kapusunkat, Robert Greent, amit szintén pozitívumként lehet megemlíteni a meccsel kapcsolatban.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: