• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Anglia 2-1 Ukrajna



    Az angolok saját maguk dolgát nehezítették meg tegnap a Wembley-ben, de végül 2-1-es győzelmet arattak az addig veretlen Ukrajna fölött.

    Az első gólt szerző Peter CrouchÚgy tűnt, ezen az estén is minden a Hármoroszlánosok tervei szerint fog alakulni, mikor Peter Crouch a 29. percben egy akrobatikus mozdulattal gólt szerzett.

    Ezután viszont az angol csapat visszavett a tempóból és inkább az eredmény őrzésére koncentrált, aminek az lett az eredménye, hogy a csereként beálló Andrij Sevcsenko egy tizenhatoson belüli kavarodás után közelről David James hálójába bombázott.

    Fabio Capello tanítványainak volt ideje rá, hogy ismét felpörgessék a játékot, igazán nagy ziccereket nem tudtak kialakítani, de David Beckham egyik szabadrúgása után John Terry megszerezte a győztes gólt. Anglia így továbbra is százszázalékos mutatóval áll selejtezőcsoportjában.

    “Amikor a játékvezető lefújta a találkozót, nagyon boldog voltam” – emlékezett vissza Capello.

    “Örültem John Terry góljának és a csapatom sikerének, mivel a második félidő nagy részében szenvedtünk.”

    “Sok játékosról elmondhatom, hogy remekül játszott, igazi csapatként működtek együtt. Csak úgy érhetünk el sikereket, ha valóban úgy viselkedünk, mint egy csapat. Sosem könnyű az ukránok ellen játszani, nehéz megtalálni a rést a védelmükön.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: