• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Martinez elégedett csapata válaszával!  Roberto Martinez elégedett volt csapatával az Aston Villa ellenMartinez-FA Kupa 2-1re megnyert meccsen, az első meccsén a Merseyside derbi után.
  A spanyol az első nagy vereségét szenvedte el a csapatnál, miután 4-0-ra nyert a Liverpool az Anfielden, és Leandro Bacuna 1.félidei gólja után is úgy látszott, hogy veszít a csapat.
  A kékek 71%ossal labdatartással rendelkeztek, és az ellenfélre helyezett nyomás gólt eredményezett:előbb a csereként beálló Steven Naismith, majd Kevin Mirallas talált be, szabadrúgásból.
  “Kihívással teli hét volt ez,”mondta Martinez a Sky Sportsnak.
  “Nagyon nagyon szomorúak voltunk a vereség után, és azzal, ahogy játszottunk.
  “Ez csak a harmadik vereségünk volt. Mindenki nagyon boldog volt a dolgok állásával, de a vereségtől nagyon elszomorodtunk.
  “Az első félidőben most nagyon óvatosak voltunk, és úgy akartunk nyerni, hogy nem a saját játékunkat játszottuk, de ez nem szabadított fel minket.
  “Kapufánk is volt, és végül a Villa talált be, így ezután elég erős karakterre volt szükségünk, hogy talpra álljunk.
  “Az első félidei pillanat meghatározta a szezonunkat.Nagyon különleges volt az érzés az öltözőben, és megmutattuk mindenkinek, hogy mit is tudunk a 2.félidei teljesítményünk által.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: