• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A szurkolók leváltanák Grantet



    A Wigan Athletic elleni 1-1-es meccs után a Chelsea szurkolói azt követelték, hogy Avram Grant távozzon a Kékek kispadjáról.

    agrant.jpgAnnak ellenére, hogy látszólag szélesebb taktikai repertoárral rendelkezik, mint elődje, Jose Mourinho, Grant korántsem tett szert akkora népszerűségre, mint a szókimondó portugál.

     

    A tegnapi meccsen fütyöléstől vont hangos a Stamford Bridge, mivel a szurkolóknak egyáltalán nem tetszett kedvenceik játéka.

     

    “Nem tetszett nekik az első félidő, amit meg tudok érteni, de a második félidei játékunkat el kell ismerniük.” – mondta az izraeli szakember.

     

    “Ha mindig így játszanánk, az nagyon jó lenne, de a tegnapihoz hasonló már sokszor megtörtént velünk.”

     

    “Jó helyzeteket alakítottunk ki, de nem használtuk ki őket. Ha csak a helyzetek 10%-ából lőttünk volna gólt, három- vagy négygólos előnyt is szerzhettünk volna. Nagyon jól játszottunk a második játékrészben, mindenki szereti az ilyen focit.”

     

    A Chelsea hátránya ezzel a döntetlennel öt pontra nőtt a Manchester United mögött. Ha szeretnék még fenttartani bajnoki reményeiket, két hét múlva meg kell verniük a Vörös Ördögöket és nem szabad vereséget szenvedniük a többi három meccsükön.

    Forrás: eurosport.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: