• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Laudrup: A Swansea többet érdemelt volna!  Michael Laudrup szerint a Swansea City többet érdemelt volna az Everton elleni 2-1-es vereség alkalmával, vasárnap.Laudrup
  Seamus Coleman góljával a vendégek vezettek, a 66. percben, a Liberty Stadiumban, majd Bryan Oviedon megpattant Dwight Tiendalli lövése, 4 perccel később.
  Ross Barkley fantasztikus szabadrúgása révén viszont, a 84.percben, ismét vezetett az Everton, de Laudrup szerint a csapat legalább döntetlent érdemelt volna a végén.
  “Nem érdemeltünk vereséget. Pontot akartunk szerezni ezen a meccsen.
  “Ez csalódást keltő lehet, mert azt éreztem, hogy ők is elégedettek a döntetlennel, mivel az utolsó 10 percben két alkalommal is cseréltek.
  “Két támadó játékost cseréltek le két középpályásra, és mi voltunk azok akik a győzelemért harcoltunk, de kaptak egy szabadrúgást.
  “Úgy gondolom, hogy legalább 1 pontot érdemeltünk volna, de nem jött össze. El kell ezt fogadjam ezt annak ellenére is, hogy nem könnyű.”
  A vereség ellenére Laudrup megdicsérte játékosait az Everton elleni meccs után, mivel a vendégek idén csak 1 alkalommal szenvedtek vereséget.
  “A játékosok nagyon jól dolgoztak,”mondta.
  “A bajnokság egyik legjobb formában levő csapata ellen játszottunk.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: