• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Premier League-9.forduló-Összefoglaló!



     

    A 9.forduló meglehetősen papírforma eredményeket hozott, bár elég érdekes dolgok is történtek ezen a 10 meccsen, és egy rossz sorozat is megszakadt.313px-Premiership_trophy

    Crystal Palace-Arsenal 0-2
    Az Arsenal jobb 2. félidei teljesítményének köszönhetően behúzta a meccset. Flamini már hamar cserét kért, az ő helyére érkezett Gnabry, aki kiharcolta a 11est, amit Arteta váltott be. A spanyol később pirosat kapott, viszont ez se segítette a hazaiakat, mivel Giroud talált be, a 87.percben, így az ágyúsok maradtak az élen.

     

    Aston Villa-Everton 0-2

    A Villa Benteke révén szerezhetett volna hamar vezetést, viszont a belga kihagyta a 11est.
    Az Everton volt az, aki betalált, mivel a 68.percben Lukaku talált be, majd a 81.ben Osman, így a liverpooliak idegenből hozták el a 3 pontot.

    Liverpool-WBA 4-1
    A vörösök nehéznek ígérkező meccset nyertek meg simán, köszönhetően a triplázó Suareznek. Az uru a 12., a 17. és az 55.percben is betalált. Morrison 11esből talált be a 66.percben, de a Liverpool is 11 perc múlva talált be: Sturridge megszerezte idei 8.gólját, és ezzel vezeti a góllövőlistát, a Pool pedig 20 ponttal a 3.,köszönhetően +9es gólarányának.

    Manchester United-Stoke 3-2
    A MU megszenvedett a Stoke ellen, viszont behúzta a 3 pontot. Crouch a 4.percben nyitott, és 39 percig vezetett ezzel a góllal, mivel a 43.ban egyenlített Van Persie. Arnautovic viszont még a szünet előtt betalált, így vendég vezetéssel fordultak a csapatok.
    A MU a 2.félidőben viszont fordítani tudott: Rooney a 78.percben talált be, míg Hernandez a 80.ban, így a MU végül, ha nehezen is, de meg tudta nyerni otthon, a 17. helyezett elleni meccset.

    Norwich City-Cardiff City 0-0
    A kiesőjelöltek harca pontosztozkodással végződött. Egyik csapat sem tudott betalálni, így mindketten a veszélyes zóna közelében maradtak: a kanárik 8 ponttal a kieső 18., a Cardiff 9el a 16.helyen áll.

    Southampton-Fulham 2-0
    A szentek a papírforma alapján hozták a 3 pontot, így őrzik helyüket az élmezőnyben. A szentek a 21.percben Lambert, és a 43.percben Rodriguez révén talált be, és ezzel az 5.helyen áll a csapat jelenleg, 18 ponttal, míg a Fulham 10el a 13.

    Sunderland-Newcastle United 2-1
    A fekete macskák megszerezték idei első győzelmüket, és ezzel feljöttek a 19.helyre. Fletcher révén találtak be még az 5.percben, és szünetben is vezetett ezzel a góllal a hazai csapat.
    Debuchy egyenlített ki az 58.percben.
    A meccs kezdett leülni, de akkor jött Borini, aki a 84.percben szerzett a 16oson kívülről szép találatot. Ezzel a hazaiak otthon tartották a 3 pontot, idén először. Nagyon nagy lökést adhat majd ez a csapatnak ezután, lévén, hogy a csapat kerete nem feltétlenül gyenge, és nem a 19.helyre való.

    Chelsea-Manchester City 2-1
    A forduló rangadóján a Chelsea Schürrle révén nyitott a 33.percben, Torres passzából.
    Szünetben is vezetett a Chelsea, viszont Nasri passzából a 49.percben betalált Agüero, és úgy tűnt, hogy nem tartja otthon a 3 pontot a Chelsea.
    A Chelsea viszont kis szerencsével nyert: Nastasic hátra fejelt, amit Hart normális esetben meg kellett volna fogjon, viszont a kapus kiszaladt a kapuból, és Torres kaparintotta meg a labdát, amit a kapuba rúgott, és ezzel a találattal nyert a hazai csapat.
    A Chelsea így feljött a 2.helyre, míg a City 6.

    Swansea City-West Ham United 0-0
    A forduló második gól nélküli meccsére került sor a Liberty Stadiumban.
    A csapatok több helyzetet is kidolgoztak, viszont betalálni egyikük sem tudott, bár a Swansea próbálkozott jobban, amit mutat a 67%os labdatartás is. A meccsen 4 sárga lapot osztottak ki, viszont gólt egyik oldalon sem szereztek.
    A Swansea így a 9.helyen áll, míg a West Ham a 15.

    Tottenham Hotspur-Hull City 1-0
    Meglehetősen vitatott 11essel nyert a Spurs a sok sérülttel rendelkező Hull City ellen. Soldado a 80.percben talált be, ezzel pedig a Spurs megszerezte mind a 3 pontot.
    A londoniak így megelőzték a Cityt, és a 4.helyen állnak, míg a Hull a 10.helyen várja a következő fordulót.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: