• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-10.forduló-Összefoglaló!  A 10.forduló számos érdekes mérkőzést tartogatott számunkra, lássuk milyen eredmények születtek.premier-league-icon

  Newcastle United-Chelsea 2-0
  A forduló egyik meglepetése a szarkák Chelsea elleni győzelme volt. A szarkák a 2.félidőben szerezték a gólokat, a 68.percben Gouffran, míg a 89.ben Remy révén. Érdekes módon a kapura tartó lövésekben is a szarkák nyertek, bár a Chelsea 61%os labdatartása elég masszív.

  Fulham-Manchester United 1-3
  A MU az első félidői jó produkció miatt húzta be a meccset, mivel 12 perc alatt 3 gólt szerzett a címvédő Valencia, Van Persie és Rooney révén.
  A 2.félidő elején hármat cserélt Moyes, és ez picit megzavarta a csapatot. A 65.percben Kačaniklić lőtt szép gólt, viszont még egy alkalommal már nem tudott betalálni a hazai csapat, így a MU újabb győzelmet tudott behúzni, és így 17 pontos lett, de maradt a 8.helyen, míg a Fulham a 16.helyen áll a fordulót követően.

  Hull-Sunderland 1-0
  Az elmúlt fordulóban nyerő Sunderland egy öngól révén kapott ki a Hulltól idegenben. A mérkőzés egyetlen gólját Cuellar szerezte, csak az a baj, hogy a saját kapujába.A Hull irányította a meccset, újabb gólt viszont nem tudott már szerezni, de így is otthon tartotta a 3 pontot.

  Manchester City-Norwich 7-0
  A City először kezdett a bajnokságban Pantilimonnal a kapuban. A román válogatott kapusának sok dolga nem volt, ellentétben Ruddyval.
  A gólesőt Johnson öngólja nyitotta, aztán Silva, Nastasic, Negredo, Toure, Agüero és Dzeko is betalált, így 7-0 lett a meccs vége. Érdekes az a tény, hogy a Citynél egyik játékos sem duplázott, ami mutatja azt is, hogy milyen erős a csapat kerete.
  A Citynek most 19 pontja van, ami csak 1 ponttal kevesebb, mint a 2. Chelsea pontjainak száma.A Norwich pedig 8 pontot maradt, és így a 18.helyen áll.

  Stoke-Southampton 1-1
  Begovic nagyon korán betalált a meccsen: hosszú kirúgása kinn érte Borucot, így jutott vezetéshez a Stoke csapata.
  Rodriguez még az 1.félidő vége előtt betalált,így a szünetben 1-1 volt az állás.
  A 2.félidőben nem esett gól, így pontosztozkodás lett a meccs vége. A Stoke 9 ponttal áll most a 17.helyen, míg a Southampton 19 pontos lett, és a 6.helyen áll.

  WBA-Crystal Palace 2-0
  A West Brom volt a meccs esélyese a sereghajtó ellen, és igazolta is ezt a státuszát.
  Berahino még a szünet előtt betalált, hogy aztán a 83.percben McAuley zárja le végleg a meccset.
  A West Brom így 13 pontos lett, és 11., míg a Palace maradt utolsó.

  West Ham-Aston Villa 0-0
  Gólnélküli döntetlent hozott a West Ham és a Villa csatája.
  A hazaiak irányították a meccset: 58%os labdatartás, 4 kaput eltaláló lövés a 12ből, és 5 szöglet, gólt viszont így se tudtak szerezni.
  A West Ham csapata így 10 pontos, és a 15.helyen áll, míg az Aston Villa lecsúszott 11 pontjával a 14.helyre.

  Arsenal-Liverpool 2-0
  A listavezető ágyúsok abban a tudatban léphettek pályára, hogy ha nyernek, akkor 5 pontra léphetnek el a Chelseatől.
  Az Arsenal a 19.percben gólt szerzett Cazorla révén, és ez az előny ki is tartott a szünetig.
  A Liverpool lőtt több szögletet, viszont a többi téren az Arsenal volt az irányító. Az Arsenal pedig szerzett még egy gólt: Ramsey az 59.percben talált be Özil passzából.
  A meccs vége is ez maradt,így az Arsenal 25 ponttal maradt az 1.helyen.A Liverpool visszaesett a 3.helyre, miután a Chelsea veresége miatt időlegesen feljöttek a 2.helyre, de a két bekapott gól miatt már rosszabb lett a gólarányuk, mint a Chelsea-é.

  Everton-Tottenham 0-0
  Izgalmas és fordulatos meccsen játszott gól nélküli döntetlent az Everton és a Spurs csapata.
  Az első félidőben a Tottenham, míg a 2.ban az Everton irányított inkább. Az Everton csapatánál volt többet a labda, viszont nem mentek ezzel se sokra.
  Helyzetek voltak mind a két oldalon, viszont gól a mérkőzésen nem született.
  A meccs legcsúnyább helyzete a 2. félidőben történt: Lukaku lépett ki a labdával, viszont Lloris leért elé. A belga erre már nem nagyon tudott reagálni, és a térdével telibe kapta Lloris hátra lendülő fejét.
  Lloris hosszabb ápolás után végül a pályán maradt, bár Friedel már nagyban készülődött a pálya szélén.Lukakut is lecserélték később, ő viszont a térdét fájlalta picit.
  A meccs végül 9 perces hosszabbítással ért véget. Az Everton így 19 pontos lett, és a 7.helyen áll, míg a Tottenham 20 pontjával a 4.helyen áll. Nagyon szoros az élmezőny, mivel a 2. Chelsea és a 7. Everton között mindössze csak 1 pont a különbség.

  Cardiff-Swansea 1-0
  A dél-walesi derbin a Cardiff Caulker 62.percben szerzett góljával szerezte meg a 3 pontot.
  A meccs viszonylag kiegyenlített volt, a Swansea csak labdatartásával tudott kiemelkedni valamelyest.
  A meccs végén egy piros lap is összejött: Vorm akasztotta meg az ellentámadást, ennek pedig piros lap lett a jutalma.
  A győzelemmel a Cardiff felkapaszkodott a 12.helyre, 12 ponttal, míg a Swansea pont mögéjük csúszott vissza, a 13.helyre.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: