• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League: 29.forduló-Összefoglaló!  Az FA-Kupa miatt elég rövid fordulóra került csak sor a Premier Leagueben, viszont rangadó erre a fordulóra is jutott.José Mourinho: Samuel Eto'o's old man celebration was funny - video

  WBA-Manchester United 0-3
  A MU csapata szinte kötelező volt nyerjen a West Bromnál, ha még oda akar érni a 4.helyre. Phil Jones révén a vezetést is megszerezte a csapata a 34.percben.
  A 2.félidőben még 2 gólt szerzett a csapat:Rooney a 65., Welbeck pedig a 82.percben talált be, így döntve el a meccs sorsát.
  A MU így nyert, és feljött 6.nak, míg a West Brom a 17.

  Carduff-Fulham 3-1
  A meccs előtt a Fulham nem tűnt esélytelennek a győzelemre, viszont a meccs kicsit másképp alakult.
  Caulker révén nyitott a Cardiff az első félidő hosszabbításában. A csapat előnye viszont csak 14 percig tartott ki, amikor is Holtby talált be Heitinga passzából.
  8 perc múlva viszont Caulker duplázott, majd 4 percre rá Riether öngólja révén már 3-1 volt a hazaiaknak.
  A Cardiff behúzta a meccset, így pontszámban beérte a West Bromot, míg a Fulham maradt a 20., 4 pontra a bennmaradást jelentő 17. helytől.

  Crystal Palace-Southampton 0-1
  A nagyszerű szezont futó szentek egy újabb győzelemmel stabilizálták a már amúgy is elég stabil 9.helyüket, és továbbra is tapadnak a 8. Newcastlere.
  Az angol válogatott Rodriguez szerezte a meccs egyetlen gólját:a 37.percben talált be.
  A szentek így nyerni tudtak, és 9.ek, míg a Palace maradt a 16.helyen, de a már kieső Cardiff csak 2 pontra van tőlük, így a londoniak helyzete nem túl nyugodt.

  Norwich-Stoke 1-1
  A Norwich és a Stoke játszott egymással meglehetősen kiegyenlített meccset, amelynek pontosztozkodás lett a vége.
  A kanárik az 56.percben találtak be: Snodgrass passzát Johnson lőtte be.
  A vendégek előnye 17 percig tartott ki, mivel Walters egyenlített ki büntetőből a 73.percben.
  A gól után 5 perccel piros lapot kapott a gólszerző Walters, viszont a Norwich nem tudta kihasználni az emberelőnyt.
  A döntetlen révén a Stoke maradt a 12., míg a Norwich 15. helyre esett vissza.

  Chelsea-Tottenham 4-0
  A Chelsea és a Tottenham játszották egymással a forduló rangadóját, amely egyben a forduló utolsó meccse is volt.
  Szünetben még 0-0-ra állt a meccs, a 2.félidőben viszont beindultak a hazaiak.
  A Mourinho által kritizált Eto’o az 56.percben nyitott, majd a 60.percben Hazard talált be 11-esből. Eto’o amúgy a gól után elég vicces gólörömöt adott elő, mivel a hátát fájlalta, mint egy öregember, ezzel is mulattatva a közönséget.
  A meglehetősen sok hiányzóval rendelkező Tottenham később sem tudott betalálni, de az sem segítette azért őket, hogy a 11es előtt kiállították Kaboult.
  A Chelsea volt az, amely újabb gólt szerzett: a 76.percben Demba Ba jött az első gólt szerző Eto’o helyére, és így is duplázni tudott, mivel betalált a 88. és a 89.percben is.
  A Chelsea így maradt az 1.helyen. A kékek 66 pontosak és jelenleg 7 pont az előnyük a 2.helyen álló Liverpool előtt, amely 1 meccsel kevesebbet játszott. A 3.Arsenal is ugyanilyen helyzetben áll, míg a 4.City 57 pontos, viszont 3 meccsel kevesebbet játszott a csapat, tehát ha ezeket be tudja húzni, akkor ugyanúgy 66 pontos lesz, mint Mourinhoék. A bajnokságban tehát jelenlegi állás szerint Chelsea-City párharc lesz a győzelemért. Egyik csapat sincsen rossz formában, viszont a City utóbbi időben kicsit akadozóbb formát mutat.
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal), Sérülés

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: