• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Premier League-25.forduló-Összefoglaló!  A 25.fordulóban számos érdekes meccset játszottak, viszont ez nem feltétlenül a legkiszámíthatóbb forduló volt a fogadók számára.
  premier-league-icon
  Liverpool-Arsenal 5-1
  A Pool számára nagyon simán indult a meccs, mivel Skrtel már az 1.percben betalált, majd a 10.ben is. A 16. percben már 3 góllal vezetett a Pool,Sterling révén, majd a 20.percben Sturridge is betalált.
  A szünet után Sterling szerezte meg aznapi 2.gólját, majd a 69.percben Arteta szépített, miután 11est kapott az Arsenal csapata.
  Kiütéses vereséget szenvedett az Arsenal,amely így elvesztette az 1.helyet, míg a Pool továbbra is simán őrzi a 4.helyet.

  Aston Villa-West Ham 0-2
  A West Ham csapata nem állt valami fényesen a forduló előtt, viszont az elmúlt fordulóban nyertek, és erre alapozhattak is.
  A meccsen az Aston Villa is próbálkozott erősen, gólt viszont csak a West Ham tudott szerezni:az elmúlt fordulóban is duplázó Nolan most is két gólt szerzett, a 46. és a 48.percben, ezzel pedig meg is szerezte a csapata számára a győzelmet.
  A Villa nem tudott betalálni, így vereség lett a vége, ami után a csapat a 12., míg a West Ham 25 pontjával a 15.helyen áll.

  Chelsea-Newcastle United 3-0
  Az elmúlt fordulóban a Cityt legyőző Chelsea most is jól kezdett, és már a 27.percben betalált, Hazard révén. 7 perccel később Eto’o passzából lőtt újra gólt, majd a 63.percben 11-esből szerezte meg aznapi 3.gólját.
  A Newcastlenél Tim Krul volt leginkább a helyzet magaslatán, neki volt leginkább köszönhető az, hogy nem lett még nagyobb a Chelsea győzelme.
  A Chelsea így átvette a vezetést, viszont nagyon törékeny még a csapat előnye, mivel csak 1 ponttal vezet. A szarkák a 8.helyen állnak, viszont nagyon közel van hozzájuk a 9.helyen álló Southampton.

  Crystal Palace-WBA 3-1
  A Palace nem volt rossz formában az elmúlt heti vereség ellenére sem, és ezt most is igazolta. Pulis csapata már a 15.percben vezetett, a kölcsönben itt levő Ince révén, majd Ledley talált be a 27.percben Ince passzából.
  Szünet után gyorsan szerzett egy gólt a WBA, Bifouma révén, aki szünetben állt be Gera Zoltán helyére.Nem tartott a remény túl sokáig, mivel Chamakh a 69.percben 11-esből talált be.
  A Palace nyerni tudott otthon, és kezd egyre feljebb kapaszkodni, míg Gera Zoltán csapata már csak a 18.helyen áll.

  Norwich-Manchester City 0-0
  A City volt a meccs esélyese, viszont a Norwich védelme állta a sarat.
  Próbálkozott a City, mindenhonnan, viszont nem tudott gólt szerezni, annak ellenére sem, hogy 14 szögletet rúghatott a meccs során.
  A City számára amiatt lett volna fontos a győzelem, mivel így visszavehette volna a vezetést, viszont a döntetlen révén a 3.helyre csúsztak vissza, míg a Norwich csapata a 16.helyre csúszott vissza, szóval elmondhatjuk azt, hogy ez a döntetlen egyik csapatnak sem volt túl tökéletes eredmény.

  Southampton-Stoke 2-2
  A szentek már a 6.percben megszerezték a vezetést hazai pályán, Lambert révén. Előnyük viszont nem tartott ki a szünetig, mivel Odemwingie talált be a 38.percben.
  Davis révén viszont a 41.percben visszavették a vezetést, de ez is csak 3 percig tartott, mivel Crouch egyenlített Charlie Adam passzából.
  Már szünetben kialakult a végeredmény, amely révén a Southamtpon maradt 9., míg a Stoke feljött a 13.helyre.

  Sunderland-Hull 0-2
  Az idegenben borzalmasan rossz Hull már a meccs elején előnybe került, lévén, hogy Wes Brown a 4.percben piros lapot kapott.
  Nem tartott sokáig az, hogy a Hull gólt szerezzen, Long révén.
  Szünetben is ez volt az állás, majd a nemrég igazolt Jelavic talált be a 62.percben.
  A Hull így javított egy picit az idegenbeli mérlegén, viszont soha se tudhatjuk meg azt, mi lett volna, ha 11 emberrel játszott volna végig a Sunderland csapata.
  A fekete macskák így is maradtak 17.ek, 1 pontra a kieséstől, míg a Hull feljött 11.nek a győzelem révén.

  Swansea-Cardiff 3-0
  A walesi derbin a jelenleg edző nélküli Swansea irányított, és végül nyerni tudott.
  Routledge a 47.percben talált be. A 79.percben sikerült megduplázni az előnyt Dyer révén, majd a 85.percben Bony zárta le a meccset.
  Laudrup nélkül nyert tehát a hattyúk csapata, amely feljött 10.nek, a meglehetősen sűrű középmezőnyben, míg a Cardiff a 19.helyen áll jelenleg.

  Tottenham-Everton 1-0
  A Spursre nem könnyű meccs várt az Everton ellen, viszont abban a tudatban léphettek pályára, hogy ha nyernek, akkor az 5.helyen zárhatják a fordulót.
  Helyzet volt mindkét oldalon a meglehetősen kiegyenlített meccsen, amelyen végül csak a Tottenham tudott betalálni:a 65.percben Walker passzát értékesítette Adebayor.
  Több gól már nem esett a meccsen, így a Spurs újra nyerni tudott, és 5., 47 ponttal, 3 pontra a Pooltól,míg az Everton 6., 45 ponttal.

  MU-Fulham 2-2
  A United hazai pályán egyértelműen esélyes volt a Fulham ellen, viszont nem volt semmi sem biztos tudván azt, hogy miket tud a MU mostanság.
  A Fulham meg is szerezte a vezetést Sidwell révén, a 19.percben, Holtby passzából.
  Elég sokáig kitartott a MU előnye, de a 78.percben Van Persie révén egyenlített a hazai csapat. Elindult a szekér, mivel Carrick a 80.percben már a vezetést is megszerezte.
  Amikor már úgy tűnt, hogy nyerni fog hazai pályán a United a 20.Fulham ellen, akkor jött Bent, és megszerezte a 94.percben azt a gólt, ami révén 1 pontot tudott elhozni a Fulham a címvédőtől.
  Az X által a Fulham maradt a 20.,4 pontra a bennmaradástól, míg a United kezd egyre inkább leszakadni a 4.Liverpooltól, akitől jelenleg 9 pontra van. Csak érdekességképpen: a Chelsea csapata, amely jelenleg vezeti a bajnokságot, már 15 pontra van a bajnoktól, így már csak matematikai esélye van arra, hogy újra bajnok legyen a szezon végén.
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: