• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Suarez:A Liverpool legjobbja még csak most fog jönni!  Az uruguayi 6 gólt szerzett legutóbbi 5 bajnokiján, és reméli, hogy a csapatnál kitart a lendület, és így megfognak egy BL helyet.Suarez-Sturridge
  A vörösök a 3. helyen állnak, annak ellenére, hogy szombaton 2-0ra kaptak ki az Arsenaltó, viszont az uruguayi jó formája is segíti a csapatot, hogy esélyes legyen a BL helyre.
  Mióta visszatért eltiltásából, amit a Chelseas Ivanovic megharapása után kapott áprilisban, Suarez 6 gólt szerzett 5 bajnokiján, de szerinte a csapat a legjobbat csak most fogja majd nyújtani.
  “Jól dolgozunk most, de meg kell tartsuk ezt a formát egészen Karácsonyig,”mondta a Match-nek a 26 éves csatár.
  “Úgy gondolom, hogy a legjobb csak most jön majd, és remélem, hogy jó helyen végzünk a szezon végén, és így elérjük a BL helyet. Ez a célunk.
  “Jó érzés így játszani, és gólokkal segíteni a csapatot, de a legfontosabb mindig a 3 pont.Nem találhatok be a csapattársak segítsége nélkül, így köszönet jár nekik.”
  Szombaton a Fulham jön az Anfieldre, azután pedig a Pool a Goodison Parkba látogat, hogy a rivális Evertonnal találkozzon a nemzetközi szünet előtt.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: