• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Recoba a Rovershez kerülhet



    Szombati hírek szerint a Blackburn Rovers arra készül, hogy a Premier Ligába csábítja az uruguayi legendát, Alvaro Recobát.

    Recoba ingyen igazolhatóvá vált, miután ezen a nyáron lejárt a szerződése az Internazionaléval, az olaszok pedig nem ajánlottak neki új kontraktust.

    A játékos 1997-ben került a Nerazzurrihoz és hamar közönségkedvenccé vált nagyszerű góljaival, de képtelen volt huzamosabb ideig a kezdőben maradni.

    Az uruguayi az elmúlt szezont kölcsönben a Torinónál töltötte, de a gárda nem véglegesítette a szerződését.

    A 32 éves játékos jelenleg új kihívást keres és több neves csapat érdeklődését is felkeltette, hogy ingyen megszerezhetővé vált. A két legkomolyabb érdeklődőnek az AS Monaco és a Blackburn Rovers tűnik.

    A kék-fehérek mestere, Paul Incenagy tisztelője Recobának és biztos benne, hogy a szurkolók nagyon hamar megszeretik, ha seikrül leigazolnia.

    Recoba angol ügynöke, Saif Rubie elmondta, ügyfelével ezen a hétvégén utaznak Angliába, hogy tárgyaljanak az érdeklődő klubokkal.

    “Sok csapat érdeklődik iránta. Szombaton érkezünk meg Angliába, hogy tárgyaljunk, de szabadúszóként nem kell figyelnünk az átigazolási időszak lejártára, így minden lehetőséget mérlegelhetünk.” – mondta Rubie.

    “Nagyon szeretné kipróbálni magát a Premier League-ben, ezért reméljük, hogy végül ott találunk majd csapatot.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: