• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nagy meccs lesz!  William Gallas kijelentette, hogy nem veszik figyelembe a Swansea elmúlt fordulóbeli eredményét, a Norwich ellenit, mivel már megmutatták mire is lehetnek képesek ebben a szezonban.

  A Swans az elmúlt héten már 3-0ás vesztésre is állt, hogy aztán 4-3ra kapjon ki a Liberty Stadiumban a jó formában levő Kanáriktól.

  Ez számuka egy 6 meccses veretlenségi sorozat végét jelentette, amely magában foglalt egy varázslatos győzelmet az Arsenal ellen, 2-0 arányban.

  Michael Ladrup fiai viszont visszatértek a vereség után, mivel szerdán legyőzték a Middlesbrought a Ligakupában, így itt már az elődöntőben vannak. William Gallas tudja viszont, hogy ezen a meccsen ők is újjá kell éledjenek, miután az utolsó percben kaptak ki az Everton ellen.

  ” Az egyik legjobb focit játsszák, és nincsenek megijjedve, ha játszaniuk kell. Nem lesz könnyű nyerni ellenük, még akkor sem, ha kikaptak a Norwichtól”

  “Óvatosak kell legyünk ellenük, mivel gyorsak, viszont egész héten keményen dolgoztunk, hogy ez sikerüljön.”

  “Erősen kell visszajöjjünk az Everton elleni meccs után. Ez egy nagy meccs lesz, és fontos, hogy megszerezzük a 3 pontot.”

  Forrás:http://runtime.spurs.autonomycloud.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: