• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknappnek kétségbeesetten kell a 3 pont!  A QPR vezetőezdője, Harry Redknapp csatába hívta övéit a londoni rivális, Fulham elleni meccs előtt.

  ” A szurkolók velünk lesznek. Egy nagyon jó meccs lesz, két olyan csapat között, amelyek nyerni akarnak. Jobban kell akarnunk a győzelmet. Ha ez sikerül, akkor van esélyünk.”

  Annak ellenére, hogy a csapat 3 meccs óta veretlen, Redknapp tudja azt, hogy nehéz dolguk lesz, ha az első osztályban akarnak maradni.

  Hozzátette:”Csak rá kell nézni a tabellára, és láthatják, hogy sok mindent kell még tenni. A játékosok sokat edzettek a héten, ettől többet már nem tudok kérni tőlük. Ha ezt így folytatják, akkor a győzelmek is jönni fognak, ebben hinnünk kell. 3 döntetlenünk van, mióta ideérkeztem, és jól teljesítettünk a mecceken. Ez így helyes. Veretlenek vagyunk, ezt kell tovább vinnünk. A három pont nagy változást jelenthet majd számunkra.”

  ” Közel vagyunk ahhoz, hogy nyerjünk, és reméljük, hogy ez holnap sikerülni is fog, de nem lesz könnyű. A Fulham jó csapat, és nehéz lesz őket legyőzni.

  ” Martin Jol( a Fulham vezetőedzője) jó munkát végzett, és ez egy nehéz meccs lesz.”

  Forrás: www. soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: