• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp kizárja a pánik-vételt!



    Harry Redknapp kizárta azt, hogy a csapat pánikból vegyen játékosokat januárban, hogy így hozza vissza a padlóról a Q.P.R.-t a Premier Leagueben.

    A Rangers vasárnap mérkőzik meg a Loftus Roadon a Liverpoollal. Jelenleg 6 pontra vannak a bennmaradástól, miután kikaptak a West Bromtól és a Newcastletól, és Redknapp elismerte, hogy meg kell erősíteni a keretet.
    Demba Ba, Brede Hangeland, és Robbie Keane is többek között Redknapp célkeresztjében van. A Q.P.R. vezetőedzője olyan játékosokat akar, akik megmentést hoznak a csapatnak.
    “Ha megszerzünk egyet vagy kettőt közülük, adunk magunknak esélyt. Ezt tartom szem előtt, mondta Redknapp, aki kizárta, hogy Hangelandot hozná.
    “Ha meg tudok szerezni valaki olyat, akiről tudom, hogy jó munkát tudna végezni, akkor nem fogok habozni. Nem fogok csak azért igazolni játékost, hogy hozzak valakit.
    ” Olyan helyekre hozok játékost, ahová szükségünk lesz emberekre. Ha ez nem sikerül, akkor minden marad így.”
    Jose Bosingwa jövője továbbja sem dölt el, miután a portugál védő nem akart a padra ülni a Fulham ellen december 15.én, és ezáltal összeszedett egy 130000 fontos büntetést.
    ” Megvizsgáljuk az esetet, és eldöntjük mi lesz vele januárban.”
    Hozzátette: ” Nem látom azt, hogy megszabaduljak valakitől- egy ifistát kellett leültessek a padra, aki a Yeovilnál van kölcsönben.
    ” Biztos, hogy nem vagyunk túl sokan. A 25-ből vannak hosszú távu sérültjeink is. Nem akarok kirakni senkit sem, míg nem szerzek valakit helyette.”
    Redknappnek azonnali hatása volt a csapatra a Tottenhamnél, ahol a csapatnak 2 pontja volt 8 meccs után, de 2 hét múlva már nem voltak kiesők.
    Bár átvette a hajót a Loftus Roadon, a hatása nem volt olyan nagy, 6 forduló alatt 6 pontot szerzett, és a csapat még mindig rossz helyen van.
    “Nem várom azt, hogy gyors változás legyen. A Spurs és a QPR két teljesen más caspat. Soha nem tudom hogy juthatott a Spurs akkor olyan helyzetbe,”
    ” Hosszú volt az út idáig, de csak 8 meccs ment le, és a keret fantasztikus. Azelőtt 13 meccs telt el győzelem nélkül. Ez sokkal nehezebb lesz.
    “Senkinek sincs varázspálcája, amivel meccseket nyer. Ez nem csak úgy történik, ez nehéz dolog. Nem várhatom ezt el egyből.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: