• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Adebayor több odafigyelésre számít



    Az Arsenal csatára, Emmanuel Adebayor reméli, a Fulham elleni sokkoló vereség ébresztőként hat csapatára, mely bajnoki álmokat dédelget.

    Arsene Wenger csapata az első fordulóban a papírformának megfelelően legyőzte a West Bromwich Albiont, de ezen a hétvégén meglepetésre kikapott a Fulhamtől, ami nem tesz jót a bajnoki álmoknak.

    Adebayor figyelmeztete csapattársait, hogy a bajnokság ilyen korai szakaszában nem engedhetik meg maguknak, hogy vesztesként hagyják el a pályát.

    A togói válogatott támadó szerint ez a korai pofon jót tett azoknak a játékosoknak, akik úgy gondolták, az ágyúsok legyőzhetetlenek.

    “Természtesen nem engedhetjük meg magunknak, hogy mégegy meccset elveszítsünk. A bajnokságért küzdő csapatok és játékosaik egy meccset sem akarnak elveszíteni, de mi már kikaptunk, ezen nem lehet változtatni.” – mondta az afrikai

    “Egyszerűen tovább kell dolgoznunk, jobban kell koncentrálnunk, mint korábban, így sikerülhet trófeákat nyerni.”

    “A bajnoki cím megszerzésre így még nehezebb lesz, hiszen elvesztettük a szezon második meccsét. Ez a vereség volt a lehető legjobb figyelmeztetés, nem vagyunk legyőzhetetlenek.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: