• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hodgson: “Kár a harmadik gólért”



    A Fulham mestere, Roy Hodgson jobban örülne, ha csapatának csak egygólos hátrányt kellene ledolgoznia a Juventus ellen az Európa-ligában.

    A londoniak fél óra alatt kétgólos hátrányba kerültek Torinóban Nicola Legrottaglie és Jonathan Zebina góljainak köszönhetően.

    Dickson Etuhunak sikerült szépítenie, de David Trezeguet visszaállította a kétgólos különbséget, így a csapatok 3-1-es állásról folytatják majd a párharcot a Craven Cottage-en.

    “A Juventus remekül élt a helyzeteivel, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy két gólt is szöglet után szereztek” – mondta Hodgson.

    “Csalódottak vagyunk, hogy sikerült felzárkóznunk 2-1-re, aztán kaptunk még egy gólt. Így jóval nehezebb dolgunk lesz, olyan lesz, mintha egy hegyet akarnánk megmászni.”

    “A srácokra azonban nem szeretnék panaszkodni, jól játszottak, a második félidőben jól jött volna még egy gól, de arra is figyelnünk kellett, hogy ne kerüljünk nagyobb hátrányba.”

    “Még mindig van esélyünk, hátra van még egy találkozó. a teljesítményünk is bizakodásra ad okot, ha 2-1-gyel zárult volna a meccs, akár gratulálhatnánk is magunknak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: