• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benitez további fejlődésre számít



    A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez boldog, hogy csapatának sikerült megvernie a Manchester Unitedet, de szerinte még van hová fejlődniük a Vörösöknek.

    A spanyol mester most először tapasztalhatta meg, hogy milyen érzés legyőzni Sir Alex Ferguson csapatát, a legutóbbi öt alkalommal a ‘Pool mindig kikapott a Vörös Ördögöktől.

    Nem indultak jól a dolgok a liverpooliak számára, hiszen már a harmadik percben hátrányba kerültek, de végül sikerült fordítaniuk és otthon tartaniuk a három pontot.

    “Ez volt az első győzelmem a Manchester United ellen a bajnokságban. Nagyon fontos volt ez a szurkolók és a játékosok számára, hiszen így több hitük és önbizalmuk lesz a jövőben.” – mondta Benitez.

    “Megmutattuk, hogy kik is vagyunk, miután bekaptuk azt a korai gólt. Fontos volt, hogy belőjük azt a két gólt és, hogy feljavuljunk a második félidőre.”

    “Nem szeretnék csak egy játékost kiemelni, az egész csapat nagyon jó volt. Különösen Robbie Keane és Drik Kuyt, a csatáraink végeztek hatalmas munkát.”

    “Jó helyzetben vagyunk és most nem az eredményeinkről, hanem a magabiztosságról beszélek, mert ilyenkor még túl korai lenne a bajnoki esélyeket emlegetni.”

    “Ha szeretnénk továbbra is ilyen eredményeket elérni, akkor fejlődnünk kell, javulnia kell a formánknak, mivel nyertünk, de nem mondhatni, hogy kifogástalanul játszottunk volna.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: