• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Benitez: Nem a Chelsea az Európa Liga esélyese!  A Chelsea vezetőedzője, Rafa Benitez elutasította azt, hogy a Chelsea lenne az Európa Liga döntőjének esélyese.
  A londoniak Jorge Jesus csapatával fognak találkozni az Amsterdam Arenaban, hogy eldöntsék, kié lesz Európa 2.számú kupája.
  A Chelsea a BL címvédője, de Benitez szerint a csapat jelenlegi formája semmit sem számít egy ilyen meccsen.
  “Egy döntőben bármi megtörténhet. Jól ismerem a Benficat, akinek jó vezetőedzője, és sok európai tapasztalattal rendelkező játékosa van.
  “Nem mi vagyunk így a favoritok. Két jó csapat játszik a döntőben, és a jobbik fog nyerni.
  “Nagyon jól ismerjük a Benficat, mivel játszott a Chelsea és a Liverpool ellen is. Jó vezetőedzőjük van évek óta, és nagyon keményen dolgoztak.
  “Erős csapat, Aimarral eggyütt. Őt még a Valenciaból ismerem, és nagyon jó játékos. Cardozo már sok gólt lőtt, de kell beszéljek Ramiressel és David Luizzal, hogy többet tudjak meg róla.”
  A Benfica portugál bajnok lehet, ha nem kap ki a hétvégén a Portotól, mindössze 4 nappal a döntő előtt. Jesusnak viszont nehéz dolga lesz, hogy mindkét meccsre a legjobb játékosokkal álljon ki.
  “Ez egy nehéz, de egy nagyon fontos mérkőzés lesz.A portugál bajnokságbeli rivalizálás nehéz feladat elé állítja a vezetőedzőt, de nagyjából hasonló a helyzet, mint nálunk-meg kell nyerjük az első meccset, hogy aztán a döntőre koncentrálhassunk.
  A spanyol szerint az EL nem élvez prioritást a BL hely megszerzésével szemben.
  “Minden edző számára fontos az, hogy trófeákat nyerjen, de a legjobb 4ben végzés is nagyon fontos.
  “Nehéz szezon volt a körülmények miatt, de jó helyen vagyunk ahhoz, hogy jól végződjön.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: