• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Egy idei kupa megnyithatja az utat a többihez!



    Jack Wilshere szerint az Arsenal megteremti a jövőbeni sikerei alapját, hogy idén nyer egy trófeát.


    Az ágyúsok az FA Kupa 3. körének újrajátszásában a Swansea ellen játszanak, mivel a Liberty Staidumban vasárnap 2-2t játszottak.
    Arsene Wenger a BL legjobb 16 csapata között van, és Wilshere szerint jól állnak, hogy sikert érjenek el ebben a szezonban.
    ” Mikor befejezed a pályafutásod, visszanézel, hogy mennyi trófeát nyertél meg, és ezeket akarjuk megszerezni, és a szurkolók is erre emlékeznek,” mondta.
    ” Mindannyian sikeréhesek vagyunk, és lehet, hogy ha ebben a szezonban nyerünk, akkor ez megnyitja az utat a többi kupa felé. Sok fiatal és tapasztalt játékosunk is van, mint Arteta vagy a többiek.
    ” Ha a következő szezonokban nyerünk, akkor építhetünk erre, és erősek lehetünk a következő szezonokban.
    ” Könnyű az, hogy itt ülünk és a kupagyőzelemről beszélünk, de nagyon nehéz lesz az FA Kupában. Még talpon állunk a Bajnokok Ligájában, úgyhogy jó helyzetben vagyunk, és biztosak kell legyünk abban, hogy eredményeket kell elérjünk.”
    Az Arsenalra nehéz hónap vár, mivel meccsel a Manchester City, Swansea, Chelsea és a Liverpool ellen. Wilshere elismeri, hogy ez nagy kihívás lesz, de a csapat készen álll arra.
    ” Nehéz meccseink lesznek, és tudjuk, hogy Angliában nagyon fontos az évnek ezen időszaka. Nagy meccsünk lesz a City ellen, amely jó csapat, de mi otthon játszunk, és ehhez kell tartsuk magunkat.
    ” Tudjuk, hogy eredményt kell elérjünk, mivel a bajnokságban nem vagyunk olyan pozícióban, amiben szeretnénk lenni. A sorsunk viszont a saját kezünkben van, és ki kell ezt használjuk.

    Forrás: www.arsenal.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: